Hazal22 şimdi okudum da bu bebeklere biz ne vereceğiz inanki şaştım pirinc unu verme irmik verme un verme ruseym verme guluten verme ne vericez sadece sebze mi acaba sebzede vermeyelim hepsinin genetigi oynandı dna si bozuldu ac kalsin bnce cici bebe verme evde kendin yap ama nisasta katma pirinc unu katmavallahi biktim içinden geldiği gbi davranicam ve artik arastirmiycam bizler neler yemisiz 3 aylikken yemeklerin suyundan vermeye başlamışlar düşünsenize neler neler sosyal medya hem bilinclendiriyor hemde insanları mahvediyor sanki bisi olunca ben cocugumu zehirliyorm diye düşünüyoruz kotu anneyiz mükemmel olamıyoruz gbi canım yazdıklarım sana dgil yanlış anlama ortaya haksizmiyim ama bir kesim tuketilmeli diyor diğer kesim kesinlikle asla Allah yarattığı herbiseyi boşa yaratmadı o buğdayın içine gluten koyduysa vardır bir hikmeti degilmi vücudun da ihtiyacı var diye dusunuyorm herşeyin en saglikli şeyin bile fazlası zarar olduğu gbi bununda azından zarar gelmez ama asiri verirsek tuketirsek zararı olabilr