Sezenkumsal92 Iyi aksamlar hanimlar bebeklerinizin mamasina yemeklerine vs. Baska seylerine ruseym katiyormusun kacinci ayda basladiniz erken baslayan oldumu aranizda
teachersrn Sezenkumsal92 8.ayda veriliyor yoğurduna bir çay kaşığı atıyorum çok fazla vermemek gerekiyormuş
Serene Sezenkumsal92 ruşeym’e 8.aydan önce başlanmaması gerekiyor.Çünkü hazmı çok zor bir besin.Daha küçük verilirse tam gelişmemiş bağırsaklara dokunabilir.Miktar olarak da çok vermemek gerekiyor.günde 1 çay kaşığı kadar.
Ezelim Mervebtnrr makarnavitma diye bir sayfa var orada da satılıyor her şey organik ek gıdaya dair ne istersen var
Pelinzade Ezelim pişirip mi veriyorsunuz direk mi atıyosunınz bir kere çorbaya kattım kaynattım acaba kaynamış çorbaya mı atmak kazım bilemedim şiz nasıl yapıyor sunuz
Ezelim Pelinzade ben henüz denemedim ama deneyeceğim nasıl kullanılır bilmiyorum internetten bı arastirmak lazım
Melekveannesi Bende makarna lütfenden aldım gelince başlayacağım ama oğlus sçdaha bir kaşık bile yemeden kaşığı elimde görünce ağlıyor var mı aranızda böyle olan nasıl bebişlerinizin arası ek gıda ile
Sezenkumsal92 Melekveannesi yok sukur oyle degil de neden oyle yapiyor acaba ucakli kasiklar var belki onlari cok sever oyle bisi alabilirsin