Cindy_35 Kızlar oğlum ateşlendi öksürüyor ve hafif burun tıkanıklığı var. Eşimle covidiz . Calpol verdim bir tatlı kaşığı kadar (8 aylık ) sürekli yüzünü yıkıyorum. Üstünü de çıkardım çıtçıtlı badi ile şuan. Başka ne yapmam lazım ?
papatyaannee Cindy_35 Çok geçmiş olsun soğuğa yakın ılık suyla bir duş aldırın yada eklem yerlerine soğuk bez koyun isterseniz belki faydası olur
Milagrosoreiro Cindy_35 Bizde yeni covid atlattık.Ama ben sık sık yıkıyordum bide calpol dolven dönüşümlü veriyodum.Çok geçmiş olsun
Destinaaa Cindy_35 biz de eşimle covid olmuştuk bebeğim 3 aylıktı ateşi yükseldi hemen ılık duş aldırdım bence sizde öyle yapın hatta duşa birlikte girin öyle yapmıştım sonra inçe şeyler giydirip calpol verdim 2 güne normale döndü çok huysuzdu ağlıyordu 😓geçmiş olsun size de
birfincantuzruhu Cindy_35 devamlı kontrol edin oğlum 14 aylık 3 gün sürdü ateşi 39 dereceleri geçti pedifen varsa verin ama mutlaka bi doktora danışın
Cindy_35 papatyaannee müsade etmiyor maalesef bende sürekli kafasını ıslatıyorum ayaklarını ellerini falan 😔
Cindy_35 papatyaannee şuan uyuyor ayağımda sallıyorum biraz düşmeye başladı çıkmaya başladığı an duş aldırırım olmadı çok teşekkür ederim 🙏
Cindy_35 birfincantuzruhu ediyorum fakat ateş sağ koldan bakıyorum farklı çıkıyor (36,6) sol koldan (37,3) gibi neden acaba ?
Cindy_35 Milagrosoreiro ateş sağ koldan bakıyorum farklı çıkıyor (36,6) sol koldan (37,3) gibi neden acaba sizde böyle oluyor muydu birde el ve ayak parmakları çok sıcak
Destinaaa Cindy_35 onu bilmiyorum küçük fite covid testi yapmamışlardı 2 günde baya iyi oldu zaten muhtemelen o da hafif atlattı
Milagrosoreiro Cindy_35 Evet bizimde sağ kulakla sol kulak farklı çıkıyodu.Ama ben hep yüksek olanı baz alıyodum kendime
NehirByrm Cindy_35 sarimsakli zeytinyag kurunu deneyebilirsiniz ayak altlarina suruyorum ben birde corbalarina cok az cig sarimsak rendelemekte faydali