bisenakillisinzaten benim gÖzüm mavi yeşil karışık, babasının ki de Ela. Ama hala kızımızın göz rengini çıkaramıyoruz, sizce ne renk 😅
Purpura26 bisenakillisinzaten Bu resimde çok koyu çıkmış kahverengi gibi 🤔 benim oğlumun gözlerini de çözemiyoruz şuan. Yeşil gibi ela gibi sarı gibi oluyor 😀 6 aylık şuan
Zinnureyn bisenakillisinzaten Kaç aylık balım? 😚 Daha çok küçükse, ilerde belli olur Allah’ın izniyle 💕
2miniginannesi bisenakillisinzaten benim kızımın da buna benziyor çözemedim hala güneşte farklı gölge de farklı duruyor
2miniginannesi bisenakillisinzaten iç kısmı kahverengi dışa doğru mavi gibi değil mi ama hangi renk belli değil benim kızımın da bu şekilde çok benzettim ben ama fotoğrafta falan renkli gibi durmuyor yakından bakman lazım ne zaman kendi rengini alır acaba 8 buçuk aylik oldu benimki
nurelem Biz dede ben ela, eşim mavi gözlü cocugumjz açık kahve çok bekleidm resnkli olmasını ama işte istemedi galiba renkli göz olmayı😂
Deletedmom484545 nurelem bizdede ben kahverengi. Çocuğumun babası buzmavisi gibi gözü vardı iki oğlumda ela oldu ben inat baba inat ortayolu bulmus cocuklar ikimizinde istedigi olmadı
bisenakillisinzaten 2miniginannesi aynen içinde renkler var mavi kahverengi bal rengi falan ortaya karışık. Ama tam kaç aylıkken netleşiyor bilmiyorum
nurelem Deletedmom484545 ayy hiç sorma ben beyaz tenliyim eşim sarışın ve mavi göz onlarda genetik, çocuğumu sarışın mavi gözlü beklerken bı doğdu kara siyah saçlı felan ben şok tabi😂😂 zamanla açıldı teni saçı felan ama gözler ela bal rengi karısımi kaldı güneşte degisyor