sevda49 Toprak0835 bende evolvia kullaniyordum hipp daha yakin anne sutune dedi doktor gaz yapar mi bilmiyorum o yuzden endiseliyim bnde
TugceArslan Toprak0835 hipp combiotic kullanıyoruz. Bir haftada 500 gram aldı. Her mama postunda yazıyorum daha çok kişi görsün diye. Gaz, kabızlık yapmadı da şimdiye kadar
MuhammedAmine Toprak0835 çok memnundum kabızlığı hipp den sonra bitti fakat 2 ayda sadece 250 gr alabildi bu sebeple bıraktık bebelac gold kıllanıyoruz kilo alımı iyi kabızlık ta yapmadı daha doğrusu bebekten bebeğe değişiyor bu durum
Mom120 Bebegim 10 aylik 2,5 aylik oldugundan beri kullaniyorm cok memnunuz bir ara mamayi itiyodu sürekli yaklasik 1,5 ay kadar önce mama degisikligi yaptik pek fark olmadi geri hipp e döndük cok memnunuz hipp combiotik kullaniyoruz☺️
Mom120 ZMzehra hayir hala birlikte gidiyoruz sütüm eskisi gbi cok degil doyurmalik degil en azindan emerek uyuyo sadece
Gokcecik 3 aylık ikizlerime ilk haftadan beri kullanıyorum bende ikisininde gelişimi tek bebekten bile ilerde gidiyo. Combiotik ne gaz , ne kabızlık yapıyor. Memnunuz biz