Gryffindor Sanki bebekler uyuyor da bir de böyle bir teşbih yapmışlar. Kocalar gibi uyudum dense daha yerinde olurdu😄
Gryffindor cennetkokulubal Öyle gerçekten 🥰 uyusun diye gözünün içine bakıyoruz uyuyunca da özlüyoruz
hirosima Gryffindor bebekler değil yanlış denmiş, babalar gibi gemi gibi horlayarak uyudum daha mantıklı😂 ay adama tekme ata ata bu saat oldu gemi gibi mübarek iki susup beş çekiyo😖😖😖😩💩😅😅
Gryffindor hirosima Yaa bazen benimki sabah kalkınca çocuk bu gece iyi uyudu sanki demez mi yastık kılıfına geçiresim geliyor o an😄
hirosima Gryffindor ayyy aynıııııı aynı valla😖 gece hiç uyanmadı duymadım sesini maaşallahhh demezmi sus boğarım seni diyorum 😂 sus diye seni dürtmelerimi duymadın bide uşak uyudu deyip beni sinirlendirme diyorum ama uyudu yani diyo 😅😅😂
Filtrekahvelianne2 Gryffindor hic sorma bunlari yazarken bi elimde telefon ayagimda kizim yatakta kocam diger elimde ekmek arasi peynir domates 😂😂😂
Gryffindor Filtrekahvelianne2 Ben de aynı tek fark oğlum beşikte sanırım ben de peynir domates yapıcam gece gece canım istedi😄