Narin9 Kelime dağarcığı ve bunu hayata geçirme oranı açısından roman ve öykü kitapları işe yarayan kaynaklar oluyor. İlk önerebileceğim ve şuan aklıma gelen, Kadir Aydemir’den Tuhaf alışkanlıklar kitabı. İsminden de anlaşıldığı gibi çeşitli yazarlar kısa kısa tuhaf denecek alışkanlıklarını anlatıyor. Dili kolay, okuması da zevklidir. Bir diğeri Gözde Baytan Denizkızı olmak çok önemlidir. Yetişkinler için yazılmış bir çocuk kitabı. 6 yaşında bir kızın gözünden hayatı ve aslında bizleri anlatıyor. Bir tane de kişisel gelişim olarak sevdiğim kitaplardan biri olan Guy Finley’den Özgürleşebilmek. Yazarın yabancı olması kitabı etkilemediği için yazdım. Bana en gerekli anımda, birçok güzel düşünce katan bir kitap olmuştu. Bunların haricinde biraz gizem de olsun diyerek Yaprak Öz’ün Berlinli apartmanı diyorum. Cinayet romanları çeviren bir kadının yeni taşındığı apartmanda geçen bir olayı çözmesini anlatıyor kısaca. Fazla sayfa sayısına sahip değil hiçbiri, hatta ikisi yarım saatte bitebilecek incelikte. Umarım beğenirsiniz. Ayrıca arkadaşımdan öğrendiğim kadarıyla playstoreda pdf kitap oku denilen bir uygulamada birçok kitaba ücretsiz erişilebiliniyormuş, bunu da demiş olayım :)