SeninAnnenBirMelektiYavrm Momm12 11 buçukta verdim bende 38.3 tü şuan hala ateşli nöbetteyim 😢 yarim saate daha düşmezse dolven vericem
Nlyckmk Momm12 bende yüksek olduğunu gördüğümde veriyorum çünkü ne zaman insin diye beklrdiğimde daha çok çıkıyo bizlik bir durumdur bu belki ama ben veriyorum çünkü yüksek ateş korkutuyor beni.
Momm12 SeninAnnenBirMelektiYavrm aynen bende su yaptım koydum 37 falan gidiyor du basının bir kısmına koymamısım galiba 38 çıktı koltuk altı 10 dk beklettim diye 38.9 çıkınca verdim suan biraz düştü gibi ama hala ateş devam ediyor 😒 sizin neden ?
SeninAnnenBirMelektiYavrm Momm12 valla kreşe gidiyor ayda bir ille atesleniyor. Şuan 38 bakalım bende ıslatıyorum sürekli inşallah düşer
Momm12 Nlyckmk malesef bende de öyle oldu insin diye bekledim ama bezi iki dk cekiyorum yine yükseliyor sürekli mi yapmak lazım yada kaç saat yapmak lazım bilemedim
Nlyckmk Momm12 bana bez anlıkmış gibi geliyor bezden 5 dk tekrar yükselmeye devam cünkü inşallah hemen iyileşir benimkide hasta çok geçmiş olsun
SeninAnnenBirMelektiYavrm Momm12 sağol cnm sizede geçmiş olsun. Ayaklarını islak beze sardim iyi geldi şuan 37 ye düştü
Mommqueen Momm12 38,5 üzeryse müdahale etmeme ragmen düşmüyorsa eğer önce ılık duş üzerini soyarım aralıklarla kontrol ederm vücudunun savaşmasını beklerm