112cansu 😕hafif ateşi var ateş düşürücü verince geçiyor ama sürekli ağlıyor yanından gittiğimi görünce vs sizler nasıl atlattınız bu durumu
Yagmuurr 112cansu Onunla alakalı mı bilmiyorum ama bende kehribar taktım oğluma dişleri nasıl çıktı anlamadım bile
Solocann 112cansu salatalık havuç diş kaşıyıcığı buzlukta biraz bekletin öyle verin çok iyi geliyor yeşil soğan oda çok etkili birde yatmadan önce jel ve ağrı kesici verin iyi gelecektir maalesef bu süreç zor geçiyor biraz sabır gerekiyor Rabbim yardımcınız olsun 🙏🏻
Ohaezgi yigitinaannesii ya bizde öyleyiz diş çıkma evresindeyiz aynı anda birde grip oldu kızım birden burnu tıkandı gece hapşırma vs derken birde bunun huysuzluğu var ah ah. Kaç aylık bebeğiniz?
112cansu yigitinaannesii gerçekten iştahli çocuğun iştahı kesildi gülerek uyanan ağlayarak uyanıyor çok huysuz masumlaştı iyice oğlumu öyle görünce bende üzülüyorum allahım yardımcımız olsun 🤎
Pertingeniniz Atlatamadık diş patladı ama hala huysuz hafif te ateş yapıyor ve gece mutlaka memede duracak emmeden öylece uyuyacak başka türlü yok bittim gecem gündüzüm oldu ama bugünlerde geçecek inşallah Rabbim dermansız dert vermesin :)
kitapkurdubebeninanasi 112cansu atlatmak baya zor oldu bide üstüne 10 gün fena ishal oldu perisan hallerdeydim o zaman pirasa taze sogan kemirince rahatliyordu oğlum. Bide karanfilli zeytinyagi rahatlatiyirdu
Hilalkaradeli Eyynurr kehribar kolye bizde bi işe yaramadı tots and more marka almıştım işe yaramayınca bilekliğini aldım oda işe yaramayınca Almanya dan Osanit isimli diş toplarını getirttim şuan çok iyi işe yarıyor 😂
Hilalkaradeli 112cansu Osanit diş topu kullanıyoruz biz günde 2 kere 6 veya 8 top veriyorum çok iyi oluyor fazla huysuzluk yapınca 3 kere de verdiğim oluyor
Hilalkaradeli Eyynurr 10. Aydan beri kullanıyoruz daha erken keşfetseydim daha erken verirdim çok sonra buldum şuan 12 aylığız ♥️