Gamisuu Ek gıdaya başlıyoruz anneler neyle başladınız yardımcı olur musunuz 🥲 kahvaltı, öğle ,, akşam ne veriyorsunuz
Kirpigiller Gamisuu En kolay sindirimi olanlar balkabağı yoğurt patates havuç muz elma bunlarla başladım sebzeleri pire olaram verdim meyveelri cam rende ile rendeleyip yoğurtla verdim
Snowglobe Gamisuu daha başlamadım ama 8. Aya kadar sadece 1 öğün ve tadımlık veriliyor yani doyumluk değil. Kahvaltı öğle akşam diye Bi şey yok uzun Bi süre.
Gamisuu Kirpigiller alerjik bebeğim yoğurtla baslayamiyorum bugün kabak verdim 3 gün kuraliyla devam edicem kahvaltı için ne vermeliyim bilemiyorum 🤦🏽♀️
Gamisuu Snowglobe doyumluk vermiyecegim zaten ama 1 öğün az bayadir araştırma yapıyorum kimseden 1 öğün duymadım
Urasmmom Snowglobe @Gamisuu ben 6.ayda tadımlara başladım ama 7.ayda artık ufaktan kahvaltı gibi çorba gibi öğün vermeye başladım birde meyve veya yoğurt gibi. Şuana kadar böyle gidiyor 8 aydayız bir çok şeyi yedi tabi doyumluk olmasa da beslenmesini yapıyor aynı zaman da emiyor
Kirpigiller Öğlen sebze püreleri gece de meyveler ile kaşık maması yapıyorum günde 2 öğün 2 ay olacak bu şekilde ilerledik şuan brokoli pırasa da çorbalara ekliyoruz pirinç ekliyorum yayla çorbasina başladık
Kirpigiller Gamisuu avakado çok besleyici anne sütüne en yakın besin ve sindirimi çok kolay kahvaltı için çok güzel bir besin yumurta sarısı ile muz ile yoğurt iel verebilirsiniz ve ya irmik ile alerjik bı bebeğiniz varsa 3 gün kuralına uyun ben 3 gün yapmadım direk verdim herşeyden bicslrun yaşamadık 2 aydır
Kirpigiller Gamisuu biz 5. Ayda başladık doktor önerisi ile suan 6 bitti doktor 3 oguna geçebilirsiniz demişti ama öyle tıka basa değil normal miktarda 3 ogun olsun dedi elbette anne sütü öncelikli yine kalan vakitlerde bol bol emzirebilirsiniz
Pinarmyra Tek öğün verdim ben. Yoğurtla başladım , Kabak, havuç, bezelye, patates (kabız yapabiliyor çok az verdim ). Sonra meyve. 3 gün kuralını uygulamadım pek yoğurt dışında.
Urasmmom Gamisuu olabilir tabi ben sabahları yarım yumurta sarısı , lor ya da labne peynir ile başladım sonra bazen meyveli irmik yaptım . Çorba olarak da tadım yaptırdığım sebzelerden yaptım bazen çorba bazen püre ( bir kaç damla zeytinyağı ekleyip )
Gamisuu Urasmmom malesrf inek sütü alerjisi var onları veremiyorum o yüzden Sabah vereceklerim de kısıtlı