izelhocaoglu Sevgili anneler oğlum bugün 4 aylık oldu tam ama kulağı iyice açıldı kepçeliğe doğru gidiyor 😩 genelde yatarken düzeltmeye çalışıyorum ama sürekli kafasını oynattığı için kıvrılıyor iyice. Acaba ne yapmam gerek düzelmesi için 🤷♀️
Nihal1341 izelhocaoglu bunun için bandana tarzı biseyler kullanıyorlar yanlış bilmiyorsam yinede üstte kalsın 😊
Deletedmom_14 izelhocaoglu aynı sorun bizde de oluşmaya başladı, bir de sürekli sol tarafına yatıyo kızım, sol kulağı daha düşmeye başladı🤦🏻♀️
Elifmond izelhocaoglu ben de ayni dertten muzdaribim, 6 ay 17 gunluguz sanirim kepce kaldi bebişimin kulaği ☹️
izelhocaoglu Deletedmom_14 benim oğlumda hep sağına yatıyor 😩 ama geceleri sürekli kafasını bi o tarafa bi bu tarafa çeviriyor kulaklar sabah kalkınca kıvrık oluyo 🤦♀️
cangamze Saç bandanalarindan kullanın.eger erkek bebekse evdeyken yabancı aile dışı biri yokken takabilirsiniz bandanayi
izelhocaoglu cangamze onu da düşündüm ama acaba kaydırırmı kafasından iyi düşünüyorum da alıp denicem onuda
Deletedmom_14 izelhocaoglu kızım da öyle kafasını uyuyup dalana kadar çevirip duruyo, öyle olunca da kıvrık kalıyo galiba kulak üzerine de yatınca olan oluyo🤦🏻♀️Düzeltmeye çalışıyorum ama nereye kadar. Gündüz bandana takıyorum ama faydası oluyo mu bilmiyorum🤷🏻♀️
izelhocaoglu Kirpigiller Deletedmom_14 galiba biz çok mu takıyoryz diyorum 😂 ama her gören aaa kepçe olucak bu çocuk kukagı çok açılmış diyolar 😂
Deletedmom_14 Kirpigiller kaç aylık bebeğiniz memnun musunuz o banttan, birçok olumsuz yorum okudum o yüzden alıp almama konusunda kararsız kaldım.
Kirpigiller Deletedmom_14 yani 6 aylık bebeğim 2 ay ile 5 ay arası kullandık çok bırakmadı döndükçe oynadı durdu başında ama bı kaç saat takınca bile fark ediyordu kıvrılan yeri başına daah yapışık oluyordu ama bı kere kıvırıp yatınca eski hâline dönüyordu😅şimdi bandana laalcagiz normal kız çocuklarının taktıkları gibi düz bişi
Mom5457 izelhocaoglu annem ben sana bandana çok taktım sen kepçe değilsin dese de ben de kepçeyim mesela oldukça belli yani öyle abartı olmasa da var. Bence çözümü yok ya ileride ameliyat ediliyor kısacık bir operasyonla halloluyor ama ben yaptırmadım daha
ipekkizimm izelhocaoglu kepçe kulak genetik bir durumdur genlerde varsa ameliyat dışında diğer yöntemlerle düzelmesi mümkün olmuyor malesef
izelhocaoglu NeslihanPiaAbac ipekkizimm imkansız ne eşimin tarafında nede benim tarafta kepçe var 🤷♀️ Oldu mu oluyo diyorum artık
ipekkizimm izelhocaoglu çekinik gen olduğu için fenotipte görünen bir durum olmayabilir yani siz görmeyebilirsiniz ama hem eşiniz hem sizin genlerinizde çekinik durumda iken sizin çocuğunuzda baskın duruma geçmiş olabilir genellikle genetik hastalıklar bu şekilde ortaya çıkıyor. Ama yatmaya bağlı değişiklik oldu ise büyüdükçe düzelecektir😊