Alparslancelik35 Bebeğim 4aylik, dün geceden beri uyku problemi yaşıyor emiyor bırakıyor 5dk sonra tekrar ağlayarak uyanıp memele sakinleşir uyuyor. Ama her 10_15 dkda kalkıyor dünden beri ne kendi ne beni uyutuyor varmı bu konuda bilgisi olan
Nihal42 Alparslancelik35 atak dönemi olabilir cnm. Benimki de öyleydi. Ağlamaları canından can alınmış gibiydi. 1 hafta sürdü ve geçti
Alparslancelik35 Nihal42 3. Aydada oldu biyle 4gun sürdü gece sıfır uykuydu sürekli aglak modda. Bende geçen ay olduğu için bu ay çok atak olduğunu dusunmemistim
Denizfdn Alparslancelik35 atak dönemi canım 2 gündür benim bebeğimde öyle 4 aylık ağlıyor memede fazla duramıyorum emmeye geçerken zorlanıyor bu zamana kadar sesi çıkmaz ağlamak bilmez kendi kendine uyuyan bebişim birden değişti inşallah biran önce geçer
Alparslancelik35 Denizfdn Ay inşallah canım bebimkide aynı öyle. Şimdi 4 ay asisida var salı günü acaba ertelesemmi daha kotu olurmuki aşıdan sonra 😐
Denizfdn Alparslancelik35 ben vurdurdum Çarşamba günü hiç bişey olmadı ne ağlamasi ne ateş huysuzluk normal hayatmıza devam ettik
sinanurknby Bizimde gece uykusuna o kadar zor geçiyor ki. Gece 1 oldu yeni dalabildi. 7 saat gözünü kırpmadi. Çıldırmak üzereyim 4 ay 13 günlük. ☹️
Alparslancelik35 Denizfdn ya benim ikinci ayda vurulduğu zaman ateş yapmıştı hastanelik olmuştuk şimdi bu 4. Ay aşıları onların ikinci dozuymus korkuyor vala insan
Denizfdn Alparslancelik35 2 ayda benim kızımda huzursuz oldu ama bu hafifti hiç bişey olmadı vurulduğunda ağlaması bile zatürre asinda ihlâsı sadece