askbocusum_1 Kizlar ayın 9 unda yatirilan bir sigorta e devlette neden görülmez.bir yerde çalışıyorum ayın 9 unda sigorta girişinizi yaptık diyorlar ama baktım gözükmüyor sadece aktif diyor
askbocusum_1 askbocusum_1 ayrıca mühendis olarak işe başladım yatirdiklari miktara bakmak istiyorum.ama görünmüyor acaba yalan mı soylediler yatirmiyor olabilirler mi
eylulnisa_20 askbocusum_1 prim yoktur sadece sağlık sigortası olunca aktif diyor benim işten çıktım kaç ay hep aktif yazdı ama prim yoktu
askbocusum_1 Snowglobe yaa bana da ayın 15 inde gözükür dediler.demekki ay sonunda yansıyor.tesekkurler☺️
Deletedmom0099 askbocusum_1 şubatın 28ine kadar onaylama süreleri var o zamana kadar görünecek şuan göremezsiniz, giriş kağıdınızı isteyebilirsiniz orda gözükür
honeysmom askbocusum_1 girişiniz 9 unda olduysa bi sonraki ay gorulur yatirilan ucret diye biliyorum. Aktif yaziyorsa sigortaniz baslamis.
Snowglobe askbocusum_1 özlük dosyanızdan sigorta giriş belgenizi isteyin. Orda her şey yazar. Sigorta numarası hangi pozisyon da giriş yapıldığı vs.
eylulnisa_20 askbocusum_1 daha yeni başlamış 1 ay sonunda prim olarak gözükür ne kadar yatırıldığı da belli olur
askbocusum_1 Snowglobe tamam o zaman öyle yapayım.cunku sigortanın düzenli yatırılıp yatirilmadigini bilmek istiyorum ona göre devam edicem ise.
Atamom16 askbocusum_1 işe giriş bildirgesi olarak bakıcaksınız şu an sigorta olarak gözükmez 1 ay sonra bordrolar çıkar sgk bildirimlerinden sonra görünür sigorta olarak
Snowglobe askbocusum_1 benim dediğim sadece giriş belgesi. Her ay görmek istiyorsanız e devletten Bi sonraki ayda görebilirsiniz sadece.