Ynianne Kızlar bebeğim 4,5 aylık koltuğun kenarına bazen çok az oturtuyorum balını kaldırmıyor arkaya dayamıyor hep önde. Oyuncakla dikkatini öekiyorum kaldırıyor başını 2 sn sonra yine başı aşada. Sizinkiler nasıl
Zeynebinannes Ynianne 5 ay 5 günlük aslında oturuyor destekli başını 3. Aydan beri tutuyor ama ayağa kalkıp dikkatini çekmem lazım yoksa dediğiniz gibi eğiyor başını ayaklarını ağzına sokmak istiyor 😃🤪 oyuncak versem yada tutsam yine ağzına götürmek istediği için eğiliyor nasıl olacak bilmiyorum 🤷🏻♀️
Yenibirisi Ynianne merak etmeyin oğlumda öyleydi hatta oyuncağı havaya kaldırmak yerine kendisi eğilirdi bel kasları gelişmediği için demişti doktorum.
ShineThunder Ynianne o zaman sizin kiziniz henuz destekli de olsa oturmaya hazir degil. Bol bol Karinustu tutarak boyun kaslarinin kuvvetlenmesini saglayin derim. Kafasini tam tutabildigi zaman oturtmaniz bebegininiz icin daha saglikli olacaktir☺️
Ynianne Zeynebinannes bende üzüldüm sadece kızım mı öyle normal değil mi acaba diye 15 gün sonra kontrolü var doktoruna soracağım
Zeynebinannes Yenibirisi aradığım cevabı öğrenmiş oldum bende 😊😃 çünkü elinde bişey varsa kesinlikle kaldırıp ağzına götürmüyor eğilerek ulaşıyor
Yenibirisi Ynianne şuan oğluö 7 buçul aylık desteksiz falan oturuyo ama bu durum 6 buçul aylıkken başladı. Yani bende yaşadığıö için söylüyorum endişelenme