BBmom Aselinannesii6 ağrılı mı? Genelde enfeksiyon olan bölgenin yakınlarında ağrılı bir şşekiklde büyür. Diş eti iltihabı vs farketmediğin bir şey olduşunda çenemin altında büyüyor ağrılı oluyor sonra geçiyor🌸
agacsizkoala Aselinannesii6 kulağımın arkadasın da ki lenf bezi şişmişti , doktor kafana taktığın birşeymi var stresten şişer demişti, o dönem iş ve aile hayatım biraz yorucuydu o yüzden strsten şişmişti benim ama ağrılı filan değildi
Aselinannesii6 BBmom ağrılı evet grip geçirmiştim ondan sonra oldu boynumu vs çevirirken baya ağrısı var kıpkırmızı
Aselinannesii6 agacsizkoala ya geçmiş olsun sizede benimki ağrılı geip atlattım ondan sonra oldu böyle
Defnem20 Benim var 5 yıldır kulağımın arkadasinda ve boğazında geçmiyor kontrole gidiyorum benim de ağrıyor gene bir iki haftadır
BBmom Aselinannesii6 bazı kişilerde doğuştan kist oluyor ve enfeksiyon kapıp püy( irin) toplayıp şişebiliyor. Acaba öyle bir şey mi? Öyleyse belki boşalttırmanız ve antibiyotik kullanmanız gerekebilir öyle bir durumda. Kbb ye görünseniz iyi olur böyle bir durmunuz varsa ve devam ederse. Geçmiş olsun🌸