pnar1991 Sevgili anneler tam 4 aylık bir kızım var. Emziriyorum. Çok fazla saçlarım dökülüyor. Bu soruna bir çözüm bulan varsa alırım tavsiyelerinizi.
pnar1991 Cagancinar bir keree banyo yaparken elime bır tutam geldı hemen cıkıo o bölgeye baktım kellik olustumj dıye o kadar muzdarıbım
Pinarmyra halalles marka dökülme şampuanı var. Bir yerde görmüştüm hatırlamıyorum. Yine mühendisinoğlu hesabı sanırım. çok iyi geldi bana. Ve de elenatal 3 emzirme vitamini. Bence denenebilir. Bunlarla toparlandı.
BirAnneBirBebekkkKk Pinarmyra bende bu samouani sorucaktim gercekten gozde gorulur fark oldumu o kadar paraya degermi
Dunyayigeziyorum Ben hakiki zeytinyağı içine 4 5 diş sarımsak koydum 1 hafta karanlıkta bekletip saçlarıma sürdüm 2 saat bekletip yıkadım .baya düzeldi .
Dunyayigeziyorum Birde benim 7 ay oldu hala Demir vitamin alıyorum. Kansızlık olabilir baktırın bir .herkes 9 aydan sonra geçiyor diyor beklemedeyim
Pinarmyra BirAnneBirBebekkkKk ilk başlarda ne işe yarıyor ki diyordum ama devam ettim kullanmaya. Şişenin yarısından fazlası bittiğinde dökülmem çok çok azalmaya başladı. Bence bu şampuan yaradı. Çünkü emzirme vitaminlerini başından beri kullanıyordum. Direkt onlara bağlayamıyorum.
Merakettiklerim_ Ayy benimde tam 4 aylık oğlum.coook fena dökülüyor. Ben de ilk aylarda sevinmiştim dökülmüyor diye meğersem sonra baskayacakmis. Hayatımda böyle saçım dökülmedi gözle görülür fark oluştu…
Busramrcn Arkadaşlar ne yaparsanız yapın dökülüyor açıkçası bu durumun geçici olduğunu unutmamak lazım. Yani nasılsa dökülecek sonradan dökülme duracak ve yerine yenisi çıkacak bu yola çok para dökmeye gerek yok