cutemommy Hnm44 dis falan derken daha da kısalıyor uykular 9 aylik oldu hala aynı ☺️☺️ Çileden çıkıyor insan ama guzel yavrularımız icin canlarımız feda🐣
Lulemom Hnm44 o yüzden olabilir. Bıraktırmaya çalışın. Benimkide sallanarak uyuyordu, sabaha kadar sallıyordum. Şimdi bıraktı çok şükür. Sabah kadar uyur. Destekli uyuyunca uyandıklarında aynı desteği bekliyorlar. Şimdi uyansa da sağa sola dönüp geri uyuyor
Hnm44 cutemommy aynn öyle ama bu şekilde onada verimli olamıyorum ki ona üzülüyorum sürekli yorgunum 😴
nlyoya Hnm44 uyku gerilemesi olabilir birde atak olabilir aklıma bunlar geldi cünkü uyuyormus öncesinde
Hnm44 Lulemom nasıl nasardiniz tebrik ederim sizi. Ben emziriyorum koyuyorum kendi kendine uyusun çok ağlıyor
Lulemom Hnm44 sallamayı bırakmak kolay ama emzirmeyi bırakmak zor diye biliyorum. Salla dur yaparak bıraktırdım, ama meme nasıl bıraktırılır bilmiyorum inan. Biraz araştır istersen
aylizinannesiii Hnm44 benim kızım bir yaşında gece beslenmesini kesince aralıksız uyumaya başladı cabım
bankacianne34_ Hnm44 14 aylık ama gece ¾ defa kalkar çok ümit etmeyin istisnalar vardır tabikide ama 1 ay ıcınde düzelir tahmınen 7,5 aylık olduktan sonra epey düzeliyolar
minikturta Hnm44 ay açlıkla falan alakası yok ya, benimki de öyle uyumaz ama ağlamaz da oynar güler gezer 6 aylık ki 6 aydır böyle o zaman bu çocuk 6 aydır ac 😂😂😂
Hnm44 minikturta benimki ağlayarak uyanıyor. Bı dekika emiyor uyuyor sonra yarım saat sonra bidaha aynı döngü sürekli