Mervebariss Kızımda reflü varmış kızlar nasıl bı yol izleyebilirim geçici bı durum mu yarrimci olurmusunuz
Mimoza27 Mervebariss büyük oğlumun küçükken bu sorunu vardı hep kusuyordu reflü yatağı kullandım daha sonra zaten 1 yaşını biraz geçtikten sonra geçmişti …geçici birşey merak etmeyin
Buse1609 Mervebariss geçici canım yattığı yatağın altına yastıkla yada bez olur biraz yüksek olmasını sağlayarak yatır. Emzirdiysen sonra 5 dk a kadar dik tut.karnına çok balı yapma gaz falan çıkarırken. Hıçkırık tutunca memeyi almıyorsa zorlama çok çabuk küsüyorlar. Bizde de var ben bunlara dikkat ediyorum.
Mervebariss Mimoza27 2 saatte bı sıkıntı emziriyorum ama emdiginden fazla kusuyo aç kalıcak diye korkuyorum bu seferde
elifizm Emzirip veya mama sonrası hemen yatırmayın dik tutun, eğimli yatırın mümkünse reflü yatağında geçmiş olsun benim bebemde yoktu, abildiğim bunlar
Mervebariss duruliyasmomdik tutuyorum gazını cikarmak amaçlı teşekkür ederim inşallah geçer ya çok kusuyo çünkü
Mihriban36 Valla benim bebegim de ayni durumda aşırı kusuyor doktora götürdük cocuk gastroentroljiye yonlendirdi. Randevu da bulamadik ayin 25inde bulduk. Sirtina havlu koydum her emzirmeden sonra gazini aliyorum az da olsa azalma var soz de deneyin belki ise yarar
Mihriban36 Mervebariss ilk koydugumda isitip koyuyorum zaten cikarmiyorum surekli duzeltiyorum ki toplaasin bi yerde