252525 7 ay 3 günlük oğlum var ama gece 11 de altını değiştiriyorum sabah 11 kadar bezi tertemiz yada 1 defa yapmış olarak buluyorum sabah açtığımda ama sabaha kadarda hep emer ek gıdaya basladik 3 Oğün veriyorum acaba doymuyormu ?
2guzelinannesi 252525 tutmayi ogrnmis . Ben kizimi buyuzden sabahin koru apar topar hastaneye goturmuatum ve doktor bana op basina koy cocugun gece cis tutmayi ogrenmis demisti 😂😂😂 ha bu arada kucuk kizim 14 aylik hala bezi dolu kalakr ama gun iicndkei iki uzun uykuda cis yapmaz
Melisa59 252525 Ver canım kesinlikle ayı vede ek gıda alması sebebi ile içmesi lazım alıştırma bardağı ile ver ben gece beslenmesini o şekilde aza indirdim acikiyor sanıyordum meğerse su istiyormus kalktikca su verdim baktım mışıl mışıl uyuyor
252525 Melisa59 Normalde emzik alır ama gece kesinlikle almiyo kabul etmiyo alıştırma bardağını kabul edermi blmiyorm biberondan su içiremedigim için bardaktan iciriyourum
252525 Melisa59 Ben uykusunu kaciririm diye korkyrm aslında ama alıştırma bardağı alıp denicem teşekkür ederim gece emmesi ni kesmek istiyorum ama erken galiba çünku hep memede sabaha kadar
miracinannesiii Melisa59 Bende pipetli suluk aldım ayına gore gayet güzel içiyor pipwtmu sulukta hayat kurtarıyor gerçekten tavsiye ederim🌹
Melisa59 252525 al canım dene ben marketten almamıştım ucuz birşey gece kurtaricim oldu belkde bebeğin su içmek için kalkiyor okadar sık susuyor olabilir
252525 Meacser Doktorun numarası var ama böyle birşey için arayıp sorsam ona göre gitsem olurmu acaba tabi böyle birşey için de aranirmi bilemedm
Melisa59 252525 hayır canım erken olduğunu düşünme kilosu gelişimi iyiyse kes ama sanırım senin bebeğin susadigi için kadar sık kalkıyor . Açılmaz alıştırma bardağı ile gündüzde vericeksin ya şu alıştırma bardağı ile ver alışsın ona ki gece yadirgamasin
Erz_2506 Benim kızımda öyleydi sabah altı tertemizdi tuvalet eğitiminde hiç zorlanmadan öğrendi ilk günden itibaren alıştı hemen tuvalete bez bırakırken çok faydasını göreceksiniz
252525 Erz_2506 Sizinde mi küçüklükten böyleydi bugünde öyle 11 de bagladigim bez şuan hiç tıs yapmamis SAAT 9 BUCUK