Dincer-Efe1 Aranızda baby turco bez kullanıp memnun kalan varmı sleepy kullanıyorum ama pişik yapmaya başladı baby turco nasıl acaba sleppin bedenleri biraz küçük 4+ kullanıyordum baby turco da kaç almam gerekiyor 🤭
miracinannesiii Dincer-Efe1 baby turco nün bedenleri daha küçük cnm ben sleepy de kullandım baby turco da mesela benim oğlum 11 kg bile değil 6 numara baby turco alıyorum ondan bile sızdırma yapıyor bebeğinin üstü hep ıslak oluyordu bende molfix aldım memnunum su an
miracinannesiii Dincer-Efe1 benim oğlumun pisik problemi hic olmadi önceden de baby turco aldım güzeldi ama 6 numarasını alınca memnum kalmadim
bayankitapkurdu Dincer-Efe1 biz geçtik baby turcoya. 13,5 kilo oğlum 5 aldık ama biraz küçük geliyor. Bir dahakine 6 alırız büyük ihtimalle. Çok memnunum.
cocomelon33 miracinannesiii 11 kiloya 6 numara büyük değil mi ? 5 numara bile 12 kilodan başlıyor Büyük olunca da sızdırma problemi oluyor.
cocomelon33 Dincer-Efe1 oğlum şuan 10 kilo elimdeki 4 numaralar bitsin 5 e geçeceğim daha rahat olur diye düşünüyorum bir süre 4 kullanabilirsin bir paket alıp bi dene bence.
miracinannesiii cocomelon33 hep göbek bölgesinden sızdırma yapıyor bende anlamış değil.goren herkes küçük geliyor diyor normalde molfix aldım 5 numara oldu sızdırma yasamadik
Eda115354 Dincer-Efe1 ben de sleepy kullanıyorum bi ara bayb turca almak zorunda kaldım ve bizde pişik yaptı. Paketi bitirmedim bile başkasına verdim.
idilidil Dincer-Efe1 ben sleepyde 2 kullaniyordum, 1 haftadir baby turco 2 deyim. Cok memnunum sleepye dönmem artık
Kbse Dincer-Efe1 1numara büyük almalisin canım biz de prima 4 no kullaniyorduk baby turco 5no tam oldu
s_enil_ay Dincer-Efe1 ben bugun aldim. Denemek icin. Primada 3 numara kullaniyordum. Bunda da 3 aldim. Pisman oldum. Keske 4 numara alsaydim. Kucuk olunca da tasma sizdirma yapiyor. O yuzden ne kadar performans alabilirim bilmiyorum.