alisileedis sizi o kadar iyi anloyorum ki. Oglum 12 aylik olmak uzere 8800 kilo. İstahsizlikta zirvede desem yeri var. Asla yemek istemiyor. Zorlamazsam da umrunda degil acikinca yer kismi benimkinde ise yaramiyor. Daha da kotu oluyor. Hic mama almadi sadece anne sutu. Doktorlar ben bu cocuk istahsiz dedigim aylarda biesey olmaz kafasindaydi hep. Mama mi versem dedim yok dediler simdi sonuc bu. 1 yas kontrolunde ben de soracagim. Bence sizin bebeginiz ayina gore normal kiloda. Ben sizi anliyorum demek istediginiz kilosu degil yemesi. Ama eger kan degerleri de iyiyse istah surubundan ziyade farkli seylere yonelin derim. Blw olur , karadut ozu olur , beslenme sıklıgını degistirmwk olur, mama sandalyesi harici yedirmek olur. Damak tadi olayi varsa genelde sevdigi tarzda yedirmek vs gibi. Bence eger saglik sorinu yoksa 1 yasini bekleyin sizde istah surubu tarzi seyler icin. Bir de ise baslayacaginiz icin endiselenmeyin. Bazen bebekler annesine daha cok nazlaniyor baskalarinda daha iyi yiyor. Misal benimki babasindan daha iyi yiyor. Artik benm stresim mi yansiyor cocuga yoksa bana nazi geciyor diye mi bilemiyorim. Bir de siz de bilirsiniz ama ben bilmeyip sanirim hata yaptim biraz. Ogun miktarini yavas yavas artirin bir ogun 1 cay bardagi olsn mesela. Ayi kucuk cunku.