NukleerBaslikliKiz Zatilokumum Çocuğu kucağına alıştırma yanlıştır arkadaşlar alın alışsin sürekli öpün koklayin. Büyüdükçe isteseniz de izin vermiyo
alptoyyy Zebe 3 yaşıma kadar ağzıma lokma koymamışım hep aç gezermişim bişey oldu yooo turp gibiyim o yüzden bende hiç oğlumu zorlamıyorum
-erCansu- Zatilokumum çocuk kucaga alışmaz alışsa benimki alışırdı bazen okuyorum kucaga alışmasın diye aglatıyolar almayıp bana göre doğru bilinen yanlış bu
Woody Zatilokumum Cicibebe bebekler içindir Süt yararlidir Tv izletsek bir zarari olmaz Her bebek kusar. Aşırı kusma normaldir. Bebeklerde fitil kullanimi ilk sirada olmalidir Oo liste uzuyor
Deletedmom_109 Zatilokumum en büyük yanlışlar biz böyle büyüdük bize bir şey olmadı ile başlıyor 🤷🏻♀️ senin yaşadığın zamanla şimdiki zaman bir değil.. Her anlamda öyle beslenme, tv, aşı, doktorlar, hastalıklar, etkinlikler, oyuncaklar..hepsi için aynı
Mavisanasi Zatilokumum kizim ne görürse ağzına götürdüğü için sıkça duydugum kelime sen bunu doyurmuyormusun 😀😀 yok ac gezdiriyom bide kilolu biraz kizim bazilarida fazla verme azac kalsin dio celiskideler