asllcck Biontech 1. Dozu vuruldum dün gece bütün yan etkiler başladı baş ağrısı eklem ağrısı kusma halim de yok gündüz parol ile ayakta durdum salak gibiyim benim gibi bütün yan etkileri yaşayan oldu mu? Bu nedir böyle arkadaş covidi baştan yaşatıyor sanki
gezentianne asllcck 1. dozda bunu yaşayan duymadım ama 2. dozda babsettiğinz gibi corona provası oluyor.
Emrhn22 asllcck geçmiş olsun öncelikle. Biontech aşısının yan etkileri var canlı bir aşı olduğundan. Yan etkiler kişiye göre kişinin bağışıklık durumuna göre ağır ya da hafif ya da hiç etki etmeyebiliyor covid gibi düşünebilirsiniz kimisi çok zor geçirirken kimisi ayakta atlatabiliyor her dozda da aynı etkiyi gösteredebilir göstermeyedebilir çok değişkenlik gösteren bir durum
asllcck Ahlasbebekveannesi ne güzel acaba erken mi vuruldum covid olduktan sonra 3 ay geçti vurulabilirsin dediler
asllcck Ozgdfn maşallah bende yok yok bütün yan etkileri yaşıyorum ne zaman geçer peki bugün ilk gündü
kahvekolikk asllcck aynı durumdayım dün gece yaptırdım baş ağrısı eklem ağrısı halsizlik kusma hepsini yaşıyorum ben covid de olmadım 🤦🏻♀️
asllcck kahvekolikk demek ki herkeste farklı etki ediyor bebek olmasa iş güç olmasa sıkıntı yokta herşey kalıyor böyle yahu
Pelinn09 asllcck yan etkisi 1 gun suruyor yarin sabah kalkinca hersey gecmis oluyor kol agrisi disinda ilk asi bendede aynisini yapmisti 2.ve 3.dozda kol agrisi disinda hic birsey olmadi