29052021 Kızlar kafayı yememe az kaldı. Evi karınca bastı ama öyle böyle değil sürüyle.. Mutfak tezgahına 2 dk bişey bıraksam istilaya uğruyor resmen. Ne yapmam lazım önerisi olan yazarsa sevinirim 🙏
isabel 29052021 ben önceki evimde çok yaşadım. Yazın çıkıyorlardı kışın yoklar. Nereden geldiklerini d e biliyordum. Tarçın serptim birkaç gün sonra süpğrünxe yine aynısı oluyordu. Çok bekledim doğal yollarla engellemeyi olmadı birkaç sene sürdü. O sıra evime de komşunun giderinden gelen nem böceği gelmiş çoğalmıştı. Onlar için bir böcek ilacı aldık köşelere sürülebilen. İlaç onları da yok etmiş🤷🏻♀️
Annebalisi Çıktıkları yer belli mi ? Ben nerden çıktıklarını bulup oraya salatalık kabuğu ve bir dilim limon koymuştum 2 günde geçti. Bir kerede eşim aktardan bi ilaç almıştı şırınga şeklinde oldukları yere nokta nokta sıkıp bıraktım o da hemen kesmişti.
29052021 Annebalisi malesef belli değil. Evin heryerin de dolanıyolar. Banyo ve mutfakta sürüyle ama evin geri kalan yerlerinde tek tük görüyorum 🤦♀️