memonunannesi Merhaba anneler, memnun kaldığınız, sizinle iletişimini beğendiğiniz, kilo verebildiğiniz önerebileceğiniz online diyetisyen tavsiyelerinizi bekliyorum.
Burc123 memonunannesi dyt Melis aydın değri 🌸🌸 ben onunla zayıflıyorum ve her sorduğum şeye cevap verir sağolsun aynı zamanda çok motive edici konuşuyor kaçamak yapacağım zaman o geliyor aklıma vazgeçiyorum 😅😅 5 aylık bebeğim toplamda 27 kilo falan verdim emziriyoeum
Balkupum2505 memonunannesi diyetisyen pinar kurt istegramda bakabilirsiniz 2 tane yegenim ona gidiyo profilinde resimleride var acayip kiloluydular 2 bucuk ayda eridiler 😀 bende bi kac gune baslicam insallah
iremakn memonunannesi dyt Büşra İzgi tek geçerim insta adresine bi bak ben çok memnun kalmıştım bebek emzirdiğini için ara verdim 5 günlük detoks programında 3,5 kilo verdim 5 günde
memonunannesi Burc123 allahım😩 ben 85le doğuma gittim şu an 68 kiloyum. Ama kalça ve göbek bölgem inanılmaz yağlı. Bazen aralıklı oruç bazen kafama göre diyet yapıyorum ama yok kilo veremiyorum. Çok taktım bu sıra kafama. Whatsapp grubu oluyor mu?
Burc123 memonunannesi hayır whatsapptan özelden konuşuyorsunuz. 73 kiloyla hamile kaldım 93 ile doğurdum 65 kiloyum besine şu amda 58 e kadar devam ediyorum
memonunannesi Burc123 Maşallah size. Yaz gelmeden kavuşun inşallah istediğiniz kiloya. Umarım görürüm ben de büyük başarılar. Boyum kısa olduğu için çok kilolu görünüyorum.
_BirAnne Burc123 ben gecen hafta birine sorduğumda baska bi diyetisyen 200 tl demişti memnunmusunuz haftada kaç kg verdiniz
Burc123 _BirAnne çok memnunum 2 2 buçuk aralığında veriyorum genelde haftalık bazen 1 buçuk oluyo ama genelde hep yağdan gidiyor
_BirAnne Burc123 tabiki önemli olan yağdan vermek bide ben tartıya değilde aynadan yansımaya daha çok odaklıyım zayıf görünmek zayıf olmaktan daha önemli benim için 😂 tavsiye ediyorsanız bende bi görüşiyim 🙋🏻♀️
Burc123 _BirAnne iki resmimi yan yana koydum bambaşka insanlarız 😅 Eşim diyor küçücük kaldın bi ara benden görüp heveslendi o da başladı ama dur diyemedi kendine 😂 kesinlikle tavsiye ediyorum Burcu ismim görüşürseniz söyleyebilirsiniz beni
Burc123 _BirAnne doğum yaptığımda 33 kg yağ vardı 2 hafta önce analiz yaptırdım 18 kg yağ kalmıştı 12 kilo yağ ideal benim için oraya inip korumaya geçicez
Burc123 _BirAnne onlıne diyet yapıyorduk ama aynı yerdeydik iki kere orada vücut analizimi yaptı ama ikisi şehir değiştirdim burda da iki ayda bir sadece ölçüm yaptırmayı düşünüyorum
Burc123 _BirAnne benim basen bölgem çok fazlaydı pantolonun üzerine uzun bişey giymezsem rahat edemezdim şimdi ortada hiçbişey kalmadı 😅
Burc123 _BirAnne eğer emziriyorsan da direk ona göre program hazırlıyor zaten benim bebeğim sadece emiyor mesela hem yağ yakıcı şeyler hemde süt yapıcı şeyler var listemde hep