Boncuk21 Kızlar bebeğim 1.5 aylık . Doğurduğundan beri gözlerinin biri kahve diğeri gri gibi daha açık bir renk . Aynı durumu yaşayan var mı ? Gözler arası renk farkı oluyor mu ? Sonra düzelip ikisi de tek renk olur mu ?
Defneekizimm Boncuk21 yaa bizimde aynı 51 günlüğüz. Doktora gittik damla damlatıp baktılar çok şükür bişey çıkmadı düzelebilir böyle de kalabilir 8. Aya kadar değişebilir dedi. Görmesi ile sorun olmasında ben hiç takmjyorum rengini
Deletedmom484545 Boncuk21 biri mavi biri yeşil biri kahve biri mavi olan göz rengi var yani doktora görğn belki zamanla düzelir cok net mi belki sen yanlış görüyosundur
Boncuk21 asellinaaa21 bizimki de öyle olabilir . Ben kahverengi gözlüyüm , babası yeşil gözlü . Ama gri kahveye dönebilir mi ? Onu merak ettim
Boncuk21 Defneekizimm ilk defa böyle bir şey başıma geldi kimse de net bişey bilmiyor . Eltim göz doktoru o bile bilmiyor
Defneekizimm Boncuk21 bende ilk defa böyle bişey gördüm ilk doğduğundan beri böyle gri mavi arası bişey gözü. Geçer geçer dedik geçmedi acaba gözünde bisey var mı diye götürdük bizde doktor da çok nadir olur böyle dedi
Boncuk21 Defneekizimm sebebi ne acaba . Eşime hiç benzemiyor tamamen bana benziyor . Bir tek tek göz rengini aldıysa 🤷♀️ Sağlık açısından bir sorun yoktur umarım bizde götürcez
Defneekizimm Boncuk21 ben normalde kararsız biriyim bana kızınida kendine benzetmissin gözüne karar verememiş ikisi de olsun istemiş diyolar 😄
Boncuk21 Deletedmom484545 yanlış değil bayadır inceledik çok net renk farkı . Doktora gidicez bakalım