Annesininprensesi 18 gün oldu doğum yapalı dikişlerim hâla düşmedi normal mi sizce? Sizin kaç günde düştü anneler
Seda-78 Annesininprensesi benim 10. Günde düştü ben botikonlu su sürdüm ardından zeytin yagli peçete koydum. Zeytin yağlı koyamadığım zamanlar cag ağacı kremi surdum. Doktoro kontrole gittiğim de çok iyi bakmışsın dedi.
Annesininprensesi Selin07Eliz hadi ya😥 Bende niye düşmedi diyorum bide hâla batikonluyorum acaba iyileşti mi gerek var mı artık batikon sürmeme
Minikimm Annesininprensesi benim 12. Günde hepsi düşmüştü zaten 3 taneydi. Ama batikon kullanmayı bırakmayın bence çünkü onun çok faydası var.
Ravzagan Benim 31 gun oldu hala dusmeyen yerler var zamanla kisiden kisiye degisiklik gosteriyir sanirim 🙄
Annesininprensesi [bilinmeyen] ya benim 2 tane dikişim var o da düşmedi 😄 estetik dikiş oluyor demi herkesinki
Annesininprensesi [bilinmeyen] şu anda ağrım Yok batikon sürüyorum hâla oturup kalkabiliyorum rahatça iyileşti mi bilmiyorum ☺️
Annesininprensesi Seda-78 batikonlu su başka mı bilmiyorum onu Ben şırıngayla sıkıyorum doktorum öyle söyledi