Hatice_nur07 Merhaba kızımın eli sobaya degdi avuc içi ve parmak ucları yandi biraz doktora götürdük krem sürüp sardı ama acısı gitmiyor sanırım ne yapabilirim acısını alması için agrı kesıcı fln versem fayda edermi
SeverusSnape Hatice_nur07 çok geçmiş olsun, bilgim yok üstte kalsın postunuz. İnşallah kısa sürede iyileşir.🙏
Denizfdn Hatice_nur07 zeytinyağı sürün ağrısını hemen aliyo geçtikten sonra kantron yağı sürün iz kalmasın
ArasinAnnesiiiiiii Hatice_nur07 Yumurtanın beyazını sür canım ben elim yandıkça uyguluyorum iz dahi kalmıyor
Asiye21 Ayy inanki 2 hafta önce aynısı benim kiziminda başına geldi ama çok yanmiyordu soba eşime bırakıp bir yere kadar gitmiştim sonra nasıl olduysa sobaya tutunup kalkmaya çalışmış ve avuç içi ve parmakları yanmıştı eşim o telaşla suya tutmuş ve yanan yerleri hep su toplamıştı çok ağlıyordu doktora götürdük krem sürdü ve sardı bir tane de krem yazmıştı birde çok ağlarsa parol ver demişti sonradan kabuk attı soyuldu ay çok üzüldüm size de geçmiş olsun sende şurup verebilirsin
Ebrusyl1 Anestol ve silverdin ikisini karıştırıp sürün anestol ağrısını alır silverdin yanığı geçirir bol bol emdikçe sürün kaç aylık bebeginiz