haticeey Hanımlar hangi dizileri izliyorsunuz neleri takip ediyorsunuz? Müge anlıcı mısınız yoksa yemek / temizlik programcı mı ?👋🏻😂
Balkizlarim haticeey mugeye sadece etkilendiğim ve anne evlat buluşması için izliyorum kuruluş Osman ve masumlar apartmani faniyim 🤣❣️
Denizfdn haticeey mahkum Aziz yasak elma kaderimin oyunu kardeşlerim diziciyim genellikle severim izlemeyi
AkileUgurDefne haticeey ohoo bnm çok dizim var bı de müge anliciyim 🤣 dizilerden mahkum bu ara en favorim 🤞 sadakatsiz, üç kuruş, kırmızı oda, camdaki kız vaktimve işlerim hangine uyuyorsa 😁
Mom5457 haticeey Masterchef, Maske Kimsin Sen ve şimdi de Survivor izlerim belki. Öyle eğlenceli şeyleri seviyorum ben. Dizi Yargı’yı izliyordum ama bıraktım. Bir de arada Kardeşlerim dizisine bakıp sinir stres sahibi oluyorum
Annesirintugceuzun haticeey Düzenli takip ettiğim Yargı var sadece. Tv ye bakmıyorum neredeyse hiç. 🤦🏻♀️
AtaVeAnnesii haticeey Yargı yasak elma masumlar mahkum başkada yok 😅 Ama artk Survivor var hepsinin pabucu dama😱
Degerli_anne haticeey ya genelde YouTube’dan izliyorum yaprak dökümünü yeni bitirdim yasak elma seviyorum ne gelirse onu izliyorum 😀
dinle_beni_bi haticeey gönül dağı, kırmızı oda, masumlar apartmanı, camdaki kız, mahkum izleyebildigim kadarını izliyorum. Müge anlı yi dikkat çekici konuları izlemeyi seviyorum. Sayfa izlerim bir süre 🤭🤭 Film izlemeyi daha çok seviyorum.
Zelisblt haticeey pazartesi =yasak elma Salı = evlilik hakkında herşey Cumartesi =gönül dağı :) Önceden müge anlı yı hiç kaçırmazdm bir süredir izlemiyorum
Deletedmom0099 haticeey yargı / sadakatsiz/ annemizi saklarken / bazen de mahkum. ömrümde ilk kez gerçekten dizileri takip edebiliyorum o yüzden bu kadar çok 😂