aylizinannesiii Kızlar sizinde öyle mi acaba merak ettim.. kızımı kucağımda uyutup yatağa yatırıyorum teri mi kokusu mu bilemedim böyle koklamaktan geri uyandırıyorum yanlışlıkla mis gibi bir koku oluyor 😂😂❤️
BirAlparslanAnnesi aylizinannesiii evlat işte 😍 ne kadar kötü kokabilirki..dünyanın en güzel kokusu bana onun kokusu 😍
snysny aylizinannesiii bende şimdi oğlumun kucagındayım uyuyor o boynunu koklayınca eriyorummm dunyanın en guzel kokusu mu dıe dusunuyorum😀
isabel Gryffindor hahaha yalnız değilmişim. Kızımın banyo günü geldi gıdısının altı mis gibi bebek teri kokuyor 😂 öpüp koklayıp duruyorum
aylizinannesiii Kahveliseker evet ya uyurken böyle yiyesim geliyor iyiki doğurmuşum oh diyorum hahah😂😂😂
ElaZeyAras aylizinannesiii elini ağzına koyuyor ,avucunun içi müthiş hiç koklayamadigim bir koku var doya doya kokluyorum 😅
Purpura26 aylizinannesiii Benim oğlumun o mis kokusu gitti 🙁 alerji maması okadar kötü kokuyor ki. Teninin kokusuda değişmiş gibi geliyor artık. Her gün banyo yaptırıyorum günde 3-4 kere kıyafet değiştiriyorum