birbeyza1001 4 günlük bebeğimin sarılık değeri yüksek çıktı en az 24 saat ışık tedavisi olması gerekiyor dedi doktor bilrubin değeri kaçın üzerinde olunca yüksek sayılıyor acaba
Bebek61 birbeyza1001 bu arada 20 ye kadar ilerliyor diyebiliyorum onun alt biluribun totel biluribin diye değerler var 6-8 -8 -10 13.. 20 diye gidiyor biz nerdeyse sınırdaydık
Merveensarelisa birbeyza1001 Sınır 15 dedi bize doktor 16 ydi bizim topuktan yüksek çıkabiliyor dedi damardan aldiriyorduk hep iki aylık olduk hala geçmedi tam olarak devamlı olcturuyoruz
Selver58 birbeyza1001 biz tam sınır 17 değerle 1 gün yattık ama kğvez de durmadığı İçin toplam 9-10 saat anca almıştır ışık değer 11 e düştü korkacak birşey yok başka bi bebek de 24 le yatmıştı o çok yüksek demek zaten dikkat etmek gerekiyor sizin değeriniz kaç ?
Bebek61 Benim kızımın 13 dü hiç yatmadı özele gitseydim kesin yatardı ama ben tıp fakülteisne gitmiştim orada gerek duymadılar bol bol emzirdim bi ayda geçti çok şükür
sebnemumt 10 üzeri yüksek sayılıyor benim kizim 2 kere fototerapiye girmisti rabbim sifa versin ve bol bol emzirmeye çalışın anne sutu bilirubin değerini düşürüyor
Durueliff birbeyza1001 benim kızımda da sarılık vardı 1.5 ayda düştü ama korkulacak birşey yok desemde korkuyor insan kendimden biliyorum 18 olunca ışığı koyuyorlar bol bol emzirmeye çalışın
Selver58 birbeyza1001 düşer inşallah bişey olmaz hızlı düşüyor önemli olan düzgün alması gözlerine dikkat edin bol bol dursun içinde. Bir an önce iyileşsin minik 🌸🌸
Canan_1 birbeyza1001 canım 13 olunca yuksek oluyor benım bebegım de 4 gunluk Ken ısık tedavisi aldı 2 gun dustu 11 e taburcu ettiler 11 de yuksek aslında 7 8 normal aslında ac bırakmamaya calıs bebegını anne sutu ver gelmiyorsa mama ver sutun gelene kadar
Afrababy birbeyza1001 benim bebeğim 18 di değeri 1 buçuk gün yattı sonra aldım ama tekrar yükseldi mama takviyesiyle düştü
Hamza5353 birbeyza1001 14 üstü riskli 19 dan sonra yatış. Çok çektim bu sarilik tan . Bol bol emzirin geçer
Mom5441 birbeyza1001 canım bizim 18 di. 1 gün fototerapi aldı daha sonra sık sık emzirdim 3 gün sınra tekrar bilirubin baktırdık 12 olmuştu.2 haftada bedenindeki sarılık sonlandı şükür.Gözlerindeki sarı renk ise 1 ayda tamamen geçti.Ama sık sık emzirdim