Annesininprensesi
[bilinmeyen] canım benim de çok acıyordu başlarda menalolin diye bir krem aldım üzerinde lalonin krem yazıyor kokusu biraz kötü ama sürünce hemen acısını alıyor tavsiye ederim
Annesininprensesi
[bilinmeyen] benim de ilk memeyi alınca ağrıyor sonra geçiyor al inşallah iyi gelir 🤗
tuglusennur
[bilinmeyen] canım benimde aynı kanıyo açık yara var 2 aydır çekiyorum bi türlü ağlaya ağlaya emziriyorum 😢 denemediğim yol kalmadı geçmiyo
Elff
[bilinmeyen] lansinoh krem kullanmayı dene her emzirmeden sonra bana çok iyi gelmişti birde oturarak yanlış tutuyordu herhalde veya ben beceremiyordum emzirmeyi yatarak emzirmeye başladım çok şükür 4 aydır rahat rahat emziriyorum yara falanda kalmadı benimde uçları küçük küçük kan noktası olur du ağlayarak emzirmedik bu yüzden mama bile verdim başlarda ama geçti çok şükür
Humakusunannesi
Elff bende dogumdan hemen sonra yaşamıştım garmastan pomad ve avent göğüs kalkanı ile iyileşti göğüs kalkanı muhteşem bi ürün bebegim 3 aylikken göğüs ucum acımaya başlamıştı özellikle emzirme sonrası yanma ve kaşıntı oluyordu çıldırıyordum resmen bugun dermatolojiye gittim kist oluşmuş genel cerrah içini boşaltıp temizlemeli dedi bir doktora görünün derim
Belisss
[bilinmeyen] madecassol pomad kullan benımkını hemen gecırıyo
Elifdeniz
[bilinmeyen] benim etrafı kızarıp da kabarmıştı cildiyeye gittim mantar olmuş deyip ona göre ilaçlar verdi sürdüm 2 günde mantar geçti ama tabi göğüs ucu yaralarım hala geçmedi o ayrı
Drottin
[bilinmeyen] Avent Göğüs kalkanı kullan kardeşim o iyi geliyor kremler lanolin kremler falan hikaye
Nuredves
Kızlar benim de göğüs uçlarım yara olmuştu. Çok kanadı ve çok yanım yandı aventin,lancilohun falan kremlerini sürdüm fayda etmedi. Sonra saf zeytin yağını makyaj pamuğuna döktüm onu da sürekli göğüslerime koydum ve sık sık değiştirdim hatta nerdeyse her emzirmemde. Emzirirken de önce ılık suyla yıkadım göğüslerimi sonra emzirdim. İki gün içinde toparladım. Çok şükür şimdi yara falan yok. Ara sıra yine yapıyorum zeytin yağlı pamuk. Tavsiye ederim.
Beyzanur
[bilinmeyen] aynı sıkıntı bende yaşıyorum 4 gündür bebeğimi emziremedim krem kullandım ama yine çok geçmedi. Ağlayarak emzirdim ilk günlerde şimdi sütüm azalması da beni strese soktu. Çok zor çok fena bi ağrı sancı bu. İnşallah geçer hepimize geçmiş olsun
coksukur
[bilinmeyen] ben ilk bebegimde yaşadım çok canim yanıyordu bu bebegimde göğüs ucu kalkanı var göğsünün ucu çıksın diye hastanede de verirler onla emzirdim hep yara falan olmadi çok sukur göğsünün ucu çıkınca çıkarıyorum o şeyi göğsümü veriyorum acı falan olmuyor tavsiye ederim 😊
Elff
[bilinmeyen] aminn inşallah farklı pozisyonlar dene belki oda iyi gelir
Alihaninannesi
[bilinmeyen] benimde olmustu ben garmastan pomad surup emziriyodum bitkisel o sekilde emse bile bi zarari yok gayette guzel iyilestirmisti
Elifdeniz
[bilinmeyen] bence bi doktora gidin öyle emzirmek ne demek iyi bilirim
EsmaGnc
[bilinmeyen] avent göğüs kalkanı o kadar krem kullandım hiç biri fayda etmedi bu kalkan akşama büyük ölçüde iyi geldi.Devamlı kullanıyorum bu kalkanı artık.
coksukur
[bilinmeyen] onun için birşey diyemeyeceğim ama isterseniz gene de bir deneyin 😊
Betuldalyan
Tahin yagi cok iyi geliyor birde aktardan balmumu alip eritin iliyinca gogsunuze surun 2aylik yaralarim 3 gunde iyilesti ikisiyle
Cilek_bb
[bilinmeyen] hiç zaman kaybetme silverette gümüş kapak Benim hayatımı kurtardı
nesparlar
[bilinmeyen] benim oğlumda damağı ile sıka sıka yara yaptı sanki pişik acısı gibi emzirirken acıdan geberiyorum. İki göğsümde aynı şekilde 😩😔
Ecocan
[bilinmeyen] be garmastan kullanmistin ama ilk yarada somra bisey olmadi ama emzirirken yikaman gerekli