kurkmantolumadonna gmzlgzl canım konuyla alakalı değil ama doktor ne için yazdı uyumuyor muydu benim bebeğim hiç uyumuyor gün içinde bende doktora sorucam ama
minabebek gmzlgzl 9 aylık bebeğime 10 damla demişti doktor bi işe yaramadı fos çıktı 👎🏻5 gün kullandık dolapta duruyor içeriğinide beğenmedim kaldı öyle boşuna verilmiş bir ücret oldu
gmzlgzl kurkmantolumadonna bn. Uykuya direniyor aglıyor tam uyutuyorum 15 20 dk snra uyanıyor bölük pörçük bir uyku düzeni oldu düzen oturana kadr alışması için kısa dönem verecegm
gmzlgzl kurkmantolumadonna içerigi melisa çayı papatya vebir ottan oluşuyor adını unttm şuan zaten kimyon muskat filan veriorm onlardan farkı yok bna göre karma karşk içecgne her gece bin bir türlü yag sürüorm sakinleşip uyusun diye
kurkmantolumadonna gmzlgzl bizde şu an aynı durumdayız yerine koyduğum an uyanıyor tekr uyuyor yerine koyuyorum bzir daha uyumuyor yarım saat geçmeden geri uyumak istiyo ama olmuyo gozleri kıpkırmızı uyuyamadigindan
kurkmantolumadonna gmzlgzl 35 günlük olduğundan beri bu şekilde malesef tabi birde üstüne dış eklendi hempten mahvolduk
gmzlgzl kurkmantolumadonna ooo bzm başlarda kötüydü 1 aydan snra düzeldi uyku rutini bile kurmuştm 2 haftadr alt üst oldu ne gece ne gündz uyumuyor hamaklar aldk yatak değiştik oda değiştik yapmadgmz birşey kalmadı hiç biri işe yaramadı
reyhantugra gmzlgzl 40 damla demişti eczacı ama benim oğlum 1 buçuk yaşında daha küçüklerde nasıl kullanılır bilmiyorum
Neslimi gmzlgzl bebeğim bir yaşında ve halâ gaz problemi yaşadığı için öyle derin uykuya dalamiyor gaz sancısından uyanıyor sürekli