Linamommmm Kızlar doğumdan sonra aşırıııı aşırı derece saç dökülmesi başladı kel kalıcam diye korkuyorum. Bana bu durumu yaşayıp kullandığı ürünle durduran varsa yazsın lütfen. (Normalde Revox serisi kullanıyorum. Bioblas, bioxcın kullandım fayda etmedi. )
Kadifemsii Linamommmm tresan kullandım memnun kaldım ısırgan otlusu. Birde geçenlerde birşey gördüm karanfil kaynatıp suyuyla saç diplerine masaj yapıyorlar oda etkiliymiş
Sibell777 Linamommmm Kotu etikelemk istemiyorum canım aynısı bend var o gür saçlar gitti ayıptır söylemesi kedi cuku kadar saç kaldı ne yaparsam yapayım ne denersen deniyom asla geçmedi asla ve hala oluk oluk devam ediyor saçımı taramaya korkar oldum artik
Nidakus Linamommmm hamilelikte dokulmeyen saçlar dökülüyor yenileri çıkacak merak etmeyin benim 8 ay sürdü sonra kendiliğinden durdu
Linamommmm Kadifemsii karanfil bekarken yapıyordum bilmiyorum faydası var mıydı saçlarım güzeldi yine bi deneyeyim bakalım teşekkür ederim ☺
Linamommmm Sibell777 ayy deme yaaa doktorlarda bir zıkkım yapmıyor ki delircem sebebi nedir bilmiyorum. Bende kel kalcam
Sibell777 alptoyyy Hayir ama yaptıran çoğu arkadaşım var vitamin eksikliği kansızlık fendi ilaç takviyesi yapıldı hala devam ediyor değişen bir şey olmadı ümidimi kaybetyim bende
alptoyyy Sibell777 ben yaptırdım b12 çinko eksik çıktı ilaçlarla dökülmem sıfır 4 ay sürekli kullanmadım şimdi birde magnezyum yazdırıcam