Fatmaaa22 Bebeğim 9 buçuk aylık 38 buçuk ateşi var ilk defa oldu ne yapmam gerekiyor ateş düşürücü verdim üstünü incelttim doktora götürmem gerekiyor mu 38 buçuk ciddi bir sınır mı
Wolverine Fatmaaa22 2gun süren inatcı ve yüksek ateş olursa doktora gitmekte fayda var. Enfeksiyon olabilir
minnosum25 Fatmaaa22 çoraplarını limonu sıkıp suyuna batr iyice sonra giydir ateşi düşene kadar beklesin ayağında bide 38 buçuk ciddi bir ateş yinede bir göster derim ben doktora
Fatmaaa22 Wolverine dün gittim özel bebek bakım evine gidiyor orada üstünü giydirirken üşüttük dediler. Doktor calpol ve hava verdi
Fatmaaa22 minnosum25 sanki simdi biraz düştü gibi koltuk altlarına basına ıslak mendil koydum vücudu soğudu gibi birazdan tekrar ölçeceğim
Wolverine Fatmaaa22 insallah uzun sürmez, sürerse yine gidersiniz 🙏🏻 Tekrar geçmiş olsun. Bol sıvı alımı ve su içir.
Fatmaaa22 FHKK sanki simdi biraz düştü gibi dün götürdüm ama ateş yarım saat içinde tamamen normale dönmezse götüreceğim. Havale geçirir diye ödüm kopuyor götürmem mi hiç