Senaktas Brhnnsrn bir reflülü annesi olarak üzülerek söylüyorumki geçmiyor maalesef🙄 6.aya kadar beklemek lazım.
Cinarasaf Brhnnsrn ben çok çekiyorum 2 aylık daha sürekli tıkanıyor ilaç ilaç geçmiyor şimdi hastaneden geldim yine ağlamaktan helak oluyor çok zor cooookkkk
Ikierkekannesi Brhnnsrn benim oğlumdada var beş aylık olucak hâlâ kusuyor ilaçları filan var ama ben kullanmadım açıkçası sadece biraz yüksek yerde yatırın yada reflü yatağı alabilirsiniz çok doyurmayın az az kısa aralıklarla emzirin çok doyuncada hemen mide geri itiyor çünkü
Defnetostos Brhnnsrn benimkinde 2 ay kustu helak oldu. Çocuk gastroentolojı doktoruna gittik reflü dedi . Ar mama önerdi anında kesildi bu seferde anne sütünde kusmaya başladı onun içinde bebelac gold tchıkener önerdi mama gibi emdikten sonra veriyorsun ikisinde çok işe yaradı bebeğim 3. Ayda kilo almaya başladı bence bunları deneyin. Ben çocuğuma 2 ay boşuna eziyet ettirmişim onu anladım . Çöcuk doktorumuz kilo alıyorsa normal demişti ama her yediğini kustugu için dayanamayıp çocuk gastroentolojiyr gitmiştik iyi ki gitmişim çocuğum şimdi rahat uyuyor keyifli.
Brhnnsrn Cinarasaf aynen bende cekiyorum daha basndayim 1.5 aylık bebeğim. çok fazla beslemekten olmuş doktor öyle dedi o ağladıkça içimiz parcalaniyo gaz ilacı verdi reflu yatağında yatsın dedi su 2 gündür biraz daha iyi sanki
Cinarasaf Brhnnsrn 1 hafta geçiyor tekrar başlıyor iki gündür yine başladı iki saat arayla emzir dedi ama devamli memede ayrildimi basliyor aglamata bugun aksama kadar hastanedeydim mahvoldu reflu yuzunden oda bemde. gaz ilacı ne kullanıyorsun
Senaktas Brhnnsrn önceden kusarken ya da kusması gelirken ağlardı ve kusup rahatlardı. Ardından her türlü kusmalara başladı ağlaması kesildi. Uykusunda bile kusuyor bizimki.
Tugceadil Doktor doymadan çek memeni tam doyurma dedi ama o zaman da bebeğim çok ağlıyor emmek istiyor
Brhnnsrn Ikierkekannesi 6 aydan sonra bitermis ama çok cekersiniz mutsuz bi çocuk olur bu yüzüden sizde mutsuz olursnz dedi doktor zaten de öyle 1.5 aydır ne cekiyriuz bi tek biz biliyoruz
Brhnnsrn Defnetostos Kilosu gunune gore çok fazla olduğundan cok beslenmekten olduğunu söyledi doktorumuz hep aranıyordu hep ezmiriyodum su 2 gündür 2.5 saatte emziriyorum baya faydası var gibi
Senaktas Hohomoromu valla benim bebeğim her türlü kusuyor. Balgamlı, fışkırarak, peynir kesiği, süt gibi vs. Sağolsun hepsini tattırdı bize. Ama şu an çoğunlukla peynir kesiği gibi kusuyor.
Cinarasaf Brhnnsrn hmm onu kullanmadim nurse herveys le sap simleks onu kullanıyorum oda iyi geliyor ama çok ağlıyor refluden galiba
Ikierkekannesi Brhnnsrn canim biz beş aydır uğraşıyoruz sürekli hem onun hem kendi kıyafetlerimi degistiriyorum mendil flar ne varsa kesmiyor isin kotusu tam bir yere giderken kapidan cikicam emziriyorum o anda kusuyor ama bunların hiçbiri mutsuz bir bebek yada anne olmamıza sebep olmadi nasilki gaz sancısı gece uykusuzluklari gecicekse emin ol bu da geçicek o yüzden çok kafana takma bence
Elizan59 Brhnnsrn reflü çok dikkat edilmesi gereken bi hastalık sakın süt içirdikten sonra düz bi şekilde yatırmayın yada yatırarak ilaç falan vermeyin ben yaşadım biliyorum kızım elimde kalıyordu az daha başı sürekli yukarda olsun ve en az 6 ay ek gıdaya başladığında geçiyo genelde
Brhnnsrn Elizan59 emin olun yüreğimiz hep ağzmzda psikolojim bozuldu sürekli oturup ağlıyorum basında bekliyorum ilk bebegim tecrübesizim bugünler hiç geçmeyecek gibi bebeğim hiç büyümüyor gibi geliyor