Kuzeyin_annesii Kızlar haftaya annemlere gidiyorum. Gece çok soğuk oluyor 2.5 tog üzeri tulum almak istiyorum. Terletmeyen. Nereden alabilirim. Bütçem 200 tl
Med Kuzeyin_annesii normal bebek mağazasından 100 tl ye almıştım. Lcw de güzel tulumlar var 200 yeter bile
eminebloggs Kuzeyin_annesii e bebekde bakabilirsiniz ve biraz büyük alıp tam ellerinin ve ayaklarının içinde kalmasını sağlayın bence çünkü elleri de üşümesin
Berenkuzum Kuzeyin_annesii bende yeni aldim lcw internet sitesinde indirim vardi. Annemlerde kullaniyorum cok memnunum. Asla terletmedi bebegimi sicakti gogsu kontrol ettigimde bir bak istersen
eminebloggs Kuzeyin_annesii bebeğinizin gelişimine göre olabilir benim de bebeğim 11 aylık bende 18-24 aldım elleri ve ayakları da içinde kalıyor daha rahat oluyor benim için hediye gelmişti 1 yaş ama elleri dışarda kalıyordu
Kuzeyin_annesii Fdme Yasemin38 canlarım bende aldım 1.6 tog ama şimdi togları yazmıyor özelliklerinde. Kalın, orta kalınlıkta falan yazıyor nasıl anlarım ki
Buseslm Kuzeyin_annesii arkadaşlar kaç aydan itibaren uyku tulumu giydirilebilir. Benim bebeğim 3 buçuk aylık kundak yapıp yatırıyorum ama açıyor üstünü. kalın battaniye örtsem terliyor uyku tulumu uygun olur mu acaba bende bilemedim ne yapsam