Mesume_Abelfezl Salam bacılar, mənim qızım 5 aylığdı, gecələr tez tez durur, mənə deyirlerki uşağ yorulmur deyə narahat yatır, mən onunla nə oynuyumki yorulsun rahat yatsın, çünki ancağ uzanılı veziyyetdedi, bilmirem ne edim, günümüzü necə keçirdim☹
Cgdmltr93 Mesume_Abelfezl ne tatlısınız ya 😂 bol bol yüz üstü koyun yorulsun. Yere yatırın debelene debelene yorulur
Mucizemsin21 Mesume_Abelfezl 5 aylıq körpənizə nağıl oxuya bilərsiniz, qarın hərəkətləri edə bilərsiniz, hava gözəl olsa, qısa gəzə bilərsiniz. Heç olmasa 2-3 saatdan bir yatmaq istəyir. Məsələn mən onun axırıncı yuxusunu axsam saat 6-da alıram.axsam 9-a kimi yatmıram.Uzadıram.Yorur,sonra yatır,yuxu intervallarını və vaxtlarını yaxşı təşkil etməlisən. .
Anonim11 Mesume_Abelfezl sorunuza cevap değil ama çok anlamasam da yazı tarzınız çok tatlı☺️ Söylemek istedim❤️
Mucizemsin21 Mesume_Abelfezl dişlər çıxa bilər Əgər doymursa, tez-tez ayağa qalxır, Əgər diş dövrüdürsə, tez-tez oyana bilər.
ElmarNarmin Qarın üstü çox zaman keçirmeye çalışın. Önüne sevdiyi oyuncağı qoyun anlamağa çalışsın. Bu imeklemeyine de destek ola biler. Youtubeda baxa bilersiz 5aylıq uşaq üçün idman hereketlerine. Siz de yerde onunla uzanın gözgöze çox gelmeye çalışın. Tez tez oyanması hem aclıqdan, hem destekli yatdığından, hem ağrısı olduğundan bir çox sebebden ola biler. Gündüz yuxu aralıqlarına ve neçe saat yatdığına diqqet edin. Belke de ayına göre çox ve ya az yatır gündüz yuxulaırnı. O ayda uşaqlar texmini gece yuxusunu max 10-11saat , gündüz yuxusunu max 3,5-4 saat yatmalıdır