Birguzelbebis Bir arkadaşım Hamile kalmak istiyor uzun zamandır da kisti var böyle olup da Hamile kalan arkadaşlar neler yaptınız fikrinize ihtiyacım var
Kereminannesiii Birguzelbebis yumurtlama gününü takip etsin. Kilosu varsa kilo vermeyi denesin. Düzenli adet oluyorsa bu avantaj yumurtlama da düzenli olur.
Talhaninannesiii Birguzelbebis çakşır kökü suyu YouTube da videolar var canim ama kistli bir sekilde işe yarar mi bilmiyorum yumurtaliklarin aktif hale gelmesine yardımcı oluyor..Allahim tez zamanda nasip etsin inşallah isteyen herkese 🙏
Mucize2020 Birguzelbebis benim de çikolata Justin vardı doktor şaşırmıştı yok artık diye hamile kalamiyordum bende hayıt otunun kapsül şeklinde olanını kullanmıştım,hayıt i bir araştırın derim kadın hastalıklarinin geneline faydasi var, inşallah işe yarar.
halamidagakaldirmislar Bende pco var clife diye macun kullandım ve ovulasyon testi ile takip yaptım 2. Ayında gebe kaldım, onun öncesinde 7 ay ilaç kullanmıştım doktor kontrolünde ama o zaman olmamıştı
Dodi_06 halamidagakaldirmislar evet ben de clife kullandım 3.ayda hamile kaldım. Ekstradan 3.ay tarçın bal çörekotu macununu da kullandım. Hangisi etkili oldu bilemiyorum ama.
Rizeli53 Birguzelbebis kist varsa hamilelik zor evlendikten sonra 2 kez kist oldu 2 kez ameliyat oldum en son ameliyatta bi tarafın tüpü alındı 6 7 ay sonra hamile kaldım
Birguzelbebis Rizeli53 bende de kist vardı ama küçüktü birde doktor engel değil demişti dediği gibi oldu hamile kaldım ama arkadaşım olmadı ondaki büyükmüş kac senedir uğraşıyor
Rizeli53 Birguzelbebis büyükse tek çaresi ameliyat ben öyle ne ilaçlar kullandım ne doktora gittim ameliyat harici kurtulamadım
halamidagakaldirmislar Birguzelbebis instagramda sayfaları var arkadaşınız araştırabilir, gerekirse doktoruna danışıp kullanabilir