Umranmeto Merhaba anneler, 7 aylık oğlum doğduğundan beri uyumaya o kadar çok direniyor ki ne yapacağımı şaşırıyorum bazen. Uykudan bayılsa bile direniyor hep güç bela uyutuyorum. Uyuttuğum zamanda uykuları kısa süreli oluyor. Var mı bi çözüm? 🥲
Tugcedlms Umranmeto benım kızımda 4 aylık 3 aydır aynı problemı yasıyorum valla aslında verılmemsı gerekıyo belkı ama anason verıyorum ben artık dayancak gucum kalmayınca oyle uyuyo bıraz
Tugcedlms Umranmeto ama üst üste vermemek gerekıyo onu hergun deıl yani ben haftada 2 kere anca verıyorum yoksa vıcudu dırenıyo ona bıde hergun ıcmek de zararlı oluyomus bıze bıle emzırıyosanız eger cok fazla kahve tuketmeyın oda uykusunu acıyomuş
Umranmeto Tugcedlms aa öyle mi onu bilmiyordum. Malesef mama kullanıyoruz ama bir de sizin dediğiniz gibi deneyeyim
Tugcedlms Umranmeto 1 2 gun arayla versenız bıle olur vıcudu alısmaz daha ıyı etkı gosterır bıde yogurt ve ayran verın bol bol onlarda uyku yapıyo insallah duzene gırer ya uyksuzlyk cok kotu bısey rabbım yardımcımız olsun tum annelerin 🤲🤲