adrmz54 Merhabalar 2 aylık bebekleriniz gündüz uyuyor mu uyuyorsa kaç saat uyuyup kaç saat uyanık kalıyor ..benimki sürekli kucakta gezmek istiyor kucağımda uyuduğunda yerine koyduğum an gözünü açıyor 🤣birde uyuduğunda maksimum 1 saat uyuyor geri uyanıyor sizlerde durumlar nasıl
Nefeess adrmz54 Gündüz uykusundan memnunum 2 ya da 3 kez 1.5-2 saat uyuyor Sabah 9 itibariyle akşam 5 e kadar gündüz uykusundan kastım ama uyanık olduğu zamanlarda kucakta ve ayakta olmak zorundayım yoksa kıyamet kopuyur ama gece uykumuz neredeyse hiç yok sabaha karşı 3-4 hatta 7 de uyuduğunu bile biliyorum mama ve anne sütü beraber ilerliyoruz gündüz rahat olmasının sebebi belki de bu ee geceye de uyku kalmıyor gündüz çok uyuduğu için keşke gece uyusa gündüz bir şekilde idare ederim 😕
ysmn234 adrmz54 aynı şekilde. 1 saat bile uyumuyor ve gündüz sadece kucakta uyuyor yatağa hiç yatıramıyorum. Belli bir düzenimiz yok.😄
Ylz0044 adrmz54 sabah 9.30 da kalkıyor emdi baktı kaka yaptıysa 11 de tekrar uyuyor 12 e kadar ama kaka yapmazsa sabah akşama kdar krizler geçiriyoruz 🥴 öğlen sabit 2 4 arası uyur akşamda 6 8 arası 11 buckta gece uykusuna yatar
ftsdmrhn Maksimum 1 saat uyuyosa oda iyimis valla maşallah diyim 😄 o ayda uyku düzeni falan yok maalesef. Yarım saatlk uykular çok olur ki sizin ki yine 1 saatmis. İlk 3 ay belim kopmuştu çocuğu kucakta taşımaktan, maalesef biraz daha devam 😄
adrmz54 Demek ki tek bu sıkıntıları yaşayan ben değilmişim içim rahatladı bı yerde yanlış mı yapıyorum diye düşündüm 🤣🤭