Ennnna91 6bucuk aylık bebeğim var, kucakta sallanarak uyuyordu. 1 haftadır pşş pat yöntemiyle uyutuyorum. Geceleri 2 rüya öğünü veriyorum ama yine çok uyanıyor. Pşş pat yöntemini de bırakmalıyım, bırakacaksam öneri istiyorum lütfennn
busrasilra14 Ennnna91 baslama ayin cok iyi canim. Pes etme yavas yavas onu da bırakabilirsin pis pis pati mesela dakika da bir sonra 3 dk de bir falan derken boylr azaltarak birakabilirsin. Ben uyku egitimi de verdim uyku egitimiyle ilgili cok fazla konuya dq hakimim. Ne yazilki ilk egitimi 8. Ayinda verdigim icin olmadi basaramadik. 1 yasinda anca anca basariyrum.. 🙄 simdiden vermen super
29052021 busrasilra14 benimki de 8 aylık ve uyku düzenimiz hiç yok. E haliyle bu düzensizlik beslenmesine de yansıyor. Kendimi hiç saymıyorum bile🤦♀️ mesela bu ara sabah 5te uyuyor ve bu sürekli değişiyor hiç düzenimiz yokk..
Ennnna91 busrasilra14 geceleri çok sık uyanınca karar verdim ve başladım. Eskiye göre biraz daha az uyanıyor ama yine de uyanıyor ve pış pışlamadan uyumuyor. Yavaş yavaş onu bırakınca düzelir mi diyorsunuz
koalanin busrasilra14 merhaba neler yapıyorsunuz benimde bebegim 14 aylik gece bir saatte kalkiyor sallayarak yada meme de uyuyor siz neler yapıyorsunuz uyku eğitimi için
busrasilra14 Ennnna91 eger kendi uyumayi ogrenirse tabi gece kalksada destek istemeden uyucak. İnsallah basarabilirsiniz 🙏
busrasilra14 koalanin canim benimde oglum 13 aylik 😑 odasini ayirdim emzirip yatiriyorum ama gece kalkmasi cok gercekten. Tekrar yataginda uyutmaya calisiyorum am direnirse aliyorum kucagima. Uyku gerilemesi de eklenince cok ilerliyemiyoruz bizde su an 🙄