Yuksel33 2 aylık aşımızı olduk bugun eve geldiğimizden sürekli uyuyor 2 3 gündür gündüz hiç uyumadı bugun aşıdan dolayı mı uyuyor ateşi yok kontrol ediyorum 2 buçuk saatte bir emmeye uyanıyor normal mi bu durum
ilknurryasa Yuksel33 bizim de geçen hafta 2. Ay aşıları yaptırdığımızda 1 gün boyunca uyku hali vardı ağladıgında bıle sesi değişmişti ateş 37.5 oldu en fazla o yüzden fitil kullanmadık.Dün nimenrix aşısını yaptırdık onda hiç ateş cıkmadı uyku hali de olmadı
sedaykn Yuksel33 Benim kızım da aşıdan sonra 2 gün boyunca uyudu gece emmeye bile kalkmadı akşam ateşi çıktı ama ilaç vermedim aşının etkisini azaltıyormuş üstünü soydum ılık bezle sildim düştü ama bütün gece saatte bir kontrol ettim
Semra9613 Benim oglumda asidan gelince guzel uyumustu seni korkutmam istemem ama aksam başlamisti huzursuzlugu atesi olmadi cok agladi cani yandi galiba.gece cok bekledim baktim olmayacak carpol vermistim öyle sakinlesmisti
Yuksel33 Semra9613 korktum valla zaten gazlı bi bebek akşam 7 den 11 e kadar ağlıyor ememiyor bakalım bugun nasıl olcak
Yuksell Yuksel33 muhtemelen olmaz. Ama yine de sık sık kontrol edin. Biz de 4 aylık aşıyı yaptırdık. Ateşi var oğlumun 38 civarı
Semra9613 Yuksel33 kucagindan inmek istemeyecek belki bu sayede emmeyede alisir.surekli emmek istemisti benim oglum.cok dayanamazsa agri kecisi olarak carpol verebilirsiniz cay kasigiyla ona yeterli olacaktir
Meldaa Yuksel33 normal uyuması ama gün içinde benım oğlumda uyumustu sonra aksam kıyameti koparmıstı bende carpol verdim doktorumuz demişti cok huzursuz oldugunda verebilirsiniz diye umarım bebeğiniz huzursuzluk çıkarmaz
Halosmom Yuksel33 benim de biraz halsizlik oldu ateşi çıkmadı. Aşılar eskisi gibi değil %95 ateş yapmıyor dedi sağlık ocağındaki ebemiz. Bence korkutmayın gözünüzü