Mervezozen-44 Merhaba anneler🥰kızım bugün 23 günlük sürekli ıkınmak istiyor tuvaletini yapıyo sürekli gaz çıkarıyo ama ıkınma isteği gaz çıkarma isteği hiç bitmiyo meme emerken uyurken sürekli gaz çıkarıyo ve zorlanıyo bu durumu yaşayan var mı
Goktugunannesi1234 Mervezozen-44 bizde 19 günlüğüz aynı durumdayız sabaha kadar ıkındı çok üzülüyorum 😔 düne kadar gündüzleri rahattı şimdi gündüz de başladı . Ben biogaia + aguline kullanıyorum . Kakasını filan yapiyo ama yinede ikiniyo ve ikindikca emdiği sütü kusuyo 😔 kafayı yicem. Bende post acacaktim
Belcim30 Mervezozen-44 normalmiş bunlar benim kızımda öyleydi doktora sordum normal dedi 🙃 zaten gazda çıkarıyormuş ohh aynı benim kız hala aynı hiç durmuyor o toto 🤷♀️💕
Mervezozen-44 Belcim30 hala aynı derken mesela kaç aylık 🙈🙈çok korkuyorum bu durum nekadar sürüyo 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Belcim30 Mervezozen-44 yani çocuğun kendini sıkması gerilmesi ıkınması.. Devam eden şey durmayan toto 😁 yoksa o ıkınmaşar geçti 3. Ayda
Mervezozen-44 Belcim30 ooh şükür Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah hepimizin evladına 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Ulkukapusizoglu Evet 40ından sonra azalıp ikinci ayda tamamen bitti bizimki. Bir bebek her saniye ıkınır mı ya eşim kızımın ismini ıkınık koymuştu 😂 çok normal canım anne geçecek 🥰