lastrose86 asyanilay Çorba mercimek ya da tarhana yapabilirsiniz ana yemek olarakta fırına köfte veya tavuk patates eşliğinde verebilirsiniz. Ya da saç kavurmada yapabilirsiniz. Tatlı olarak da Kıbrıs tatlısı ya da revani olabilir
busgokalp asyanilay sebze çorbası,hasanpaşa köfte,pirinç pilavı,roka salatası,tatlı da magnolia yapbilirsiniz
Dmrcnn asyanilay bugğn bnmde misafirim var mercimek corbası patates püresi üzerine mantarlı tavuk sote pide havuç tarator salata ve yaş pasta yaptım😋
Bircicekkiz Duyulurum doğru diyosun canım süt girmeyen pek tatlı da yok şimdi bilemedim hazır kadayıf falan olabilir içinde süt oluyo mu bilmiyorum da şekerpare Kemalpaşa falan da olur aslında😌
Danerys Duyulurum un helvası , irmik helvası sıvı yağ ile .ayva tatlısı, kabak tatlısı,elma tatlısı. Özellkle kabak tatlısı yapın üzerine kırık ceviz çok güzel olur. Ben tahinli hiç sevmem zaten
Danerys Benim de yarın gelecek annemler. Ben tavuk pirzola, kestaneli pilav, salata yapmayı düşünüyorum. Tatlıya karar vermedim henüz
Duyulurum Bircicekkiz hepsinde oluyor süt ürünü. Kemal paşa zaten peynir tatlısı. Tereyağsız bir kadayıf zaten düşünülemez :( ben böyle durumlarda misafire göre yapıp kendim yemiyordum. Ya da hindistan cevizi sütüyle yapıyordum tatlıyı katı yağ kullanmadan…
Fufu17 Gecen gün bana misafir gelmisti hızlıca bunları hazirladim belki size de fikir olur 😊 Yogurt corbasi Limonlu Közlenmiş biber ve patlican salatasi Barbunya Kremali köfte Pilav Üstüne de çayla birlikte revani iyi gider 😊