Meryemsen Merhabalar... Ferro sonol şurup kullanıyorum ama asla istemiyor nasıl verebilirim. Ağlamaktan helak oluyor resmen. Meyve suyuyla icmiyor bardağı yaklastirdigim anda alıyor kokusunu. Başka ne ile verebilirim bir yöntem bulan varsa yazabilir mi.
Srht Meryemsen hergğn vereceğin birşeyse bu sıkıntı doltoruna söyle tadını beğenmediyse başka bir şey versin antibiyotikte şurupta falan enjektör kullanıyorum ama hergünde zorla verilmez!!
Meryemsen Janss enjektör denedim onu ìhastanede kaldığımız zaman hep ilaçları onunla verdiler onunda görünce çıldırıyor ،😊 ilaç emzigini denemedim birde onu deneyeyim teşekkür ederim ❣️
Nese2558 Janss şurupların içinden enjektöre benzeyen birşey çıkıyor benimde bebeğim içmezdi ayakta tutuyorum yürümeye çalışırken o an ağzına veriyordum o yine yürümeye odaklanıyordu hiç sorun yaşamadım sonrasındA
Meryemsen Srht evet hergun vermem lazım kanı baya düşük yükselmesi için. Enjektör de tanıyor çok zornaliyorum. Dr danissam iyi olur evet teşekkür ederim
Keremozaninannesi Meryemsen çay kaşığına koyuyorum mamaaa diyorum ağzını açtıgı an hemen içiriyorum yatarak verdiğim için yutmak zorunda kalıyor 🙆♀️
Meryemsen Keremozaninannesi keşke imkansız yani .. anlıyor hemen dediğim gibi zaten kokusu keskin direk kokuyu aldimi ağlamaya başlıyor
sifa2810 Meryemsen ferrum veriyorum ferroyu kabul etmedi keçi boynuzu özü veriyorum sabahları ona katıyorum
yenibiranne Meryemsen ben damla şeklinde aldım ferrum, bir çay kaşığı oluyordu onu icirmesi kolay oluyor. Doktor ferifer verdi o 5ml icirmesi çok zor damla daha kolay.
Durdudilerrr Meryemsen toz şeklinde olanlar var meyvesine karistrp verebilirsin kokusu da yok. Ferromixin markası. .
Nese2558 Meryemsen birde o şırıngaya benzeyen şeyle verdinmi birden sıktınmı zaten birden aşağıya kayıp gidiyo ayrıca ağlasın nolucakki hemen susar zaten bir ağlar iki ağlar sonra alışır benimki artık şırıngayı gördümü ağzını açıyordu