Motheruykusuz24 Bu sefer gazlı olan bebeğim değil benim 😅 doğum yaptığım günden beri çok affedersiniz bağırsak gazım var. Bitmiyor sonu gelmiyor. 81 gün oldu doğum yapalı. Bebeğim çok gazlı olduğu için yendiğim içtiğim her şeye çok dikkat ediyorum ama bağırsak gazım hiç bitmiyor. Acaba acele acele yemek yediğim için mi oluyor böyle 😅 eşimin yanında pırtlayacağım diye çok korkuyorum var mı bir çözümü 🐒💨
mertalibrother Motheruykusuz24 1.5 sene oldu dogum yapalı fazlası var eksigi yok artık kocaman yanındada yapıyorum yoksa kramp giriyor yapmazsam 😭😭😭🤣🤣🤣
Nur76 Motheruykusuz24 kiz ALLAH seni güldürsün sanki beni anlatmissin bende oyleyim bagirsakalrim bi acayip aam ben tutamiyorum saliveriyorum vala çünkü surekli olan bisey yalacak bisey yok😂😂😂
Motheruykusuz24 Nur76 yaaaa ben henüz yeni doğum yaptım ya ondan uyanıyorum galiba bende yakında pırtlamaya başlarım tutamıyorum zaten 😅
Tugcedlms Motheruykusuz24 olabılır belkı ama bebeklere gore oldugı ıcın buyulerde ne kadar zamanda etkı gosterır bılmıyorum bence bı doktora gduın daha saglık lı olur
Perimasalii Motheruykusuz24 cok güldüm ya 😅😅ne demişler içinde durup dert olcagına dışına vur mert olsun😅😅
Sevvedaa Kocamın yanında dikkat ediyorum fakat ilk zamanlar annem varken tutamıyordum kaçıyordu 😂 Şu sıra Allah’tan evde yalnızım rahat rahat takılıyorum. Buna rağmen kabızlığım hala geçmedi, normal doğum yapmama rağmen
gns_123 Bende 22 gun oldu dogum yapali son 1 haftadir gazıyım o siradada ya cocugu emziriyorum yada kucagimda gaz çıkarttirmaya çalışıyorum bebişim degil ben yapiyorum babasi duyunca afferin kizima bak babasi gaz yapiyo diyorum😂 bence eşim de anladi onun degil benim yaptığımı bozuntuya vermiyor 😂
petitonunannesii Motheruykusuz24 bende 26 gün oldu doğum yapalı aynı sorun bende de var gece yatamıyorum bi türlü sancidan
Tugcedlms petitonunannesii gaz sancısı cekıyosanız muskat bıre bir bır bebegıme kullanıyorum cok zorda kalınca bı gun benımde karnımda surkelı agrı vardı gazdan oldugu bellıydı denedım gercekten cok etkılı hemen gecırdı
fatmauzun çözüm bulan bana da söylesin🤦🏼♀️ hamileliğimin ilk haftalarında deli gibi başladı şuan bebeğim 5.5 aylık hala devam ediyor. afedersiniz ama ömrümde pırtlatmadığım kadar bu süreçte pırtlattım tutamıyorum sürekli geliyor ve artık sinirlerim bozuluyor bu duruma sürekli gazlıyım