Nur_44 Bebegim 6aylik yogurt kabak patates havuc gibi seyleri meyveleri denedim bi kasik zor yiyo zaten baska neler yapabilirim ya
Gamze00777 Nur_44 zaten şuan 1 kaşık yemesi normal hemen bi kase yiyemez ki 7. Aya kadar tadım yaptırın yavaş yavaş alışacak. Her gün bi öncesi günden fazla yer böyle böyle alışıyorlar
Zlm Nur_44 valla ayı degilmis ama ben pırasa fasulye bezelye falanda vermiştim ben daha önce başladım ek gıdaya
Cigdemce Nur_44 şuan zaten doysun diye değilde tadımlık veriyorsunuz. Alerjisi falan var mı diye. Internetten 6 ay çorbalar aldim ben organik pişirip süzgeçten geçip öyle verdim. 7 aylık olduk şimdi anca anca kaseye koyduğum bitiyor
Gamze00777 Nur_44 avokado muz elma . Bal kabağı pirinç yulaf irmik verebilirsin. Ben mercimek çorbasına da geçtim işine kıyma koyuyorum. Şehriye çorbası içine havuç kabak patates rendele birazda kapya biber. Çok güzelde oluyor tadı
Ccerena Bol bol sebze püresi yapın karıştırın ayına uygun sebzeleri çorba halinde katı kıvamlı verin. Bir de bol bol irmik li muhallebiler yapın pekmezli tadım işini bitirdikten sonra tabi