Melekkerem Merhaba anneler toza alerjisi olan bebeklerdeki belirtiler neler acaba doktorumuz toza alerjisi olabilir dedi sadece döküntü var vücudunda bu yeterli mi hapşırık öksürme yok.
ezgicomert Melekkerem benim oğlumunda var hapşırığı her zaman ve çok fazla olmuyor ama gözaltları genelde kızarık bazende burnu kaşınır bide iki kere bu yüne toza alerjisinden dolayı bronşları dolmuştu
Kuzeybabyy Melekkerem bizim döküntümüzde var ama o da besin alerjisinden alerjik bir bebeğim var 🙁 toz döküntü yaptığını ilk kez duydum
Melekkerem Kuzeybabyy hadi ya geçmiş olsunn alerji zor evet döküntü var doktor toza dedi ama bana da saçma geldi test yaptirsam mi diye düşünüyorum
ezgicomert Melekkerem kullandığımız ilaç var onun dışında yünlü şeyler giydirmiyorum daha küçükken halılara örtü seriyodum ama artık yapmıyorum bide her gün süpürmeye çalışıyorum evi ki daha fazla toz olmasın
Kuzeybabyy Melekkerem bir yaşında oğlum dicektiö hani küçükse alerji testinde çokmıyor ama büyükmüş bebeğiniz deriden yaparlar kesin sonuç veriyormuş deri
Melekkerem Kuzeybabyy yaptıracaz Allah izin verirse haftaya sadece kesinn değil diyorlar o yüzden kararsızdim aslında deriden yapıyorlar sırt mi yoksa koldan mi
Melekkerem ezgicomert evi bende süpürüyorum sürekli ve yünlü şeyler de giydiriyorum ilacın adı nedir ve sürekli mi kullanıyorsunuz
ezgicomert Melekkerem evet kışın sürekli kullanmamızı söyledi doktor ama benim oğlumun çok fazla çıktı değeri ondan kullanıyoruz ilacı. Zespira diye toz şeklinde bi ilaç
Ecem__ ezgicomert agiz etrafi kizariyor.burun tikanikligi hirilti oluyor.6 aylikken doktor alerjik oldugunu soyledi.insqllah tez zamanda gecer