Iremvrgn-11 Sezeryan doğum yaptım 11 ocak da hala gazımı atamadım büyük abdestimi de yapamadım dikişlerim aşırı sızlıyor kızlar nolur yardım edin bu gaz problemi öldürdü beni 🥵
Uras10 Iremvrgn-11 hemşire şey demişti afedersiniz şimdiden klozete otur suyu aç bekle demişti büyük abdestin için gaz için fen yürü ve kayısı kaynatıp robotta geçir ben hemen yürüdükten sırna attım hemşirenin dediğini yaptım ve 1 içinde çıktım hasteneden
Iremvrgn-11 mrbld Ne yaparsam yaptım su içiyorum rezene çayı içiyorum komposto içiyorum 4 gün oldu bir tek lama yaptırdım hastane de o zaman çıktım oda çok azdı sanki böyle hiç geçmeyecek bu günler gibi hissediyorum
Iremvrgn-11 Mrs-Turkk kayısı kompostosu içiyorum kaç gündür katı yemedim su da içiyorum rezene çayı olsun ama banamısın demiyor ne zaman ayağa kalkarım tam olarak turp gibi olurum 🤲🏻
Mrs-Turkk Iremvrgn-11 bebeğiniz ömürlü olsun cok geçmiş olsun🥰bir haftaya toplanırsınız inşallah her vücut farklı ben eve geldim hiç yatmamıştım dikişlerim yürürken kalkarken zorluyordu bi gazımı bende hastanede cok geç cıkarmıştım düşünmeyin psikolojide etkiliyor
shawty Iremvrgn-11 kayısı hoşafı tüketin bol bol yada meyve suyu gibide yapabilirsiniz ben doğumdan çıktıktan sonra başladım içmeye aynı gün gazımı çıkardım herhangi bir sorun yaşamadım 37 gün önce doğum yaptım
Tubikkkkk Iremvrgn-11 Iremvrgn-11 rezene çayı iç beni çok rahatlatmıştı bende 8 gün oldu doğum yapalı şuan iyiyim
343434 Iremvrgn-11 bende senin gibiydim maf olmustum çok iyi anlıyorum seni ben kayısıyla kırmızı erik yedim 4 tane ıkısındende 10 dk sonra tuvalete cıktım
mertalibrother Iremvrgn-11 bende senin gibiydim son çare eczaneden lavman aldım lavman yaptım büyük abdest ve gazımı çatır çatır cıkarttım😂
mertalibrother Ha birde yanı sıra bagırsak düzenleyicide iste bagırsak floran bozulmasın bol bol yürü evin içinde bol su ve lifli ye kabız veya ishal olma
Duham44 Iremvrgn-11 Hic mi yapmadiniz sezeryandan sonra buyuk abdesti. Ben 2 gun boyunca ne gaz cikarabildim ne buyuk abdest yapana kadar hastaneden cikarmadilar ve yemekte vermediler ve cok fazla sanci cektim en son lavman yaptilar o rahatlatti ondan sonra cikardilar ama 1 hafta falan da buyuk abdeste cikinca cok fazla sancilaniyodum gaz sancisindan ölüm gibiydi lavma yapabilirsin sende
Nesrincente Iremvrgn-11 gaz cıkartamadıysanız nasıl oyle bıraktılar sızı yani bana gaz cıkana kadar yemek bıle vermediler eger cıkartamazsan lavman yapıcaz demişlerdi
Iremvrgn-11 Nesrincente üç gün sonra yaptılar o dediğini ondan sonra çıktım ama hala var çıkamadım tapurcu olunca
lyl0742 Iremvrgn-11 bana gaz ve tuvalet için kayısı Meyve suyu, su, kayısı suyu, ve yürüyüş yardımcı olmuştu canım bol bol yürü koridorda ayağa daha çabuk kalkarsın yattıkça ağrın olur
Gunesay Iremvrgn-11 aç karnına kimyon çayı için. Hoşaf kesinlikle olsun. İlerde makat çatlağı ya da hemoroitte oluşuyor maalesef. Bir de gün içerisinde kesinlikle iki bardak rezene açyı demleyin. Hem sütü artırır hem de metabolizmayı çalıştırır.
glcncbn Iremvrgn-11 Karnınıza hafif hafif masaj yapın. Gliserinli fitil satılıyor eczaneden yada duphalac için.